Jysk åbner ny butik i Kolding

Den 28. september klokken 9 slår Jysk dørene op til en helt ny butik i Kolding med den lokale koldingenser, Jens Aunsbjerg Olsen, som butikschef.

Jysk åbner sin anden butik i Kolding, når kæden den 28. september byder Kolding og omegn velkommen til en stor åbningsfest på Vonsildvej 1E i sydbyen. Her bliver det den lokale koldingenser, Jens Aunsbjerg Olsen, som sammen med sit team kommer til at byde kunderne velkommen, og det ser den nye butikschef i høj grad frem til.

– Det har været en fantastisk rejse at følge med i opførelsen af butikken, som mine kolleger og jeg i samlet flok har arbejdet hårdt for at gøre klar til åbningsdagen. Lige nu tæller jeg bare ned for hver dag til den 28. september, da vi der kan få lov at byde Kolding og omegn velkommen med pomp og pragt til et brag af en åbningsfest, hvor der både vil være mulighed for at vinde flotte præmier og score gode åbningstilbud, siger Jens Aunsbjerg Olsen.

På åbningsdagen vil butikken stå med kaffe og kage fra kl. 8, inden dørene åbner klokken 9. Butikken holder ekstra længe åbent til klokken 21.

Splinterny butik står klar

Den nye Jysk-butik kommer til at ligge side om side med andre butikker i Center Syd Kolding, som de seneste år har været under stor udvikling med flere butiksåbninger.

– Kolding er en af de større byer i Danmark, og derfor er vi overbevist om, at der er plads til en butik nummer to. Vi kommer med åbningen af den nye butik tættere på mange koldingensere, som nu får nemmere ved at handle i Jysk, siger Karen Østergaard, distriktschef for Jysks butikker i Sydjylland.

Lokalerne til den nye Jysk-butik har været under opbygning siden påske, og koldingenserne bliver præsenteret for en ny og moderne version af Jysk.

– Vi byder kunderne velkommen i nogle helt nye og flotte lokaler, som giver kunderne de bedste forhold til at udforske Jysk anno 2018. Derudover bliver der med butikkens 1.150 kvadratmeter masser af plads til at vise alle vores produkter frem, og det nye butikskoncept skal understøtte den høje service, som vi ønsker at tilbyde alle vores kunder, siger Karen Østergaard.