En villa i Hals er sat til salg for 15 millioner kroner. Det skriver Nordjyske.

– Salget er lavet som en budrunde, hvor interesserede skal byde på det. Og de har en frist til 29. marts. Til den tid kigger vi på buddene, og så vurderer vi, om det er interessant at sælge til den tid, siger Claus Nygaard Jensen, ejendomsmægler, valuar og afdelingsleder i Aalborg hos EDC Poul Erik Bech, til avisen.

Villaen ligger på Fjordgade 12 ved havnen i Hals og har et boligareal på intet mindre end 873 kvadratmeter. Den blev senest handlet i april 2006 for 7.560.000 kroner og blev sat til salg for 11 dage siden.

Villaen på Fjordgade er opført i 2009. Ifølge mægleren er der brugt materialer i højeste kvalitet. Eksempelvis kan nævnes kobbertag, store vinduespartier, og så har den elevator fra stueplan og til boligens 1. sal.

Ifølge EDC har villaen “en helt unik indretning med fantastisk lysindfald og helt speciel loftkonstruktion.”

“Fra den store terrasse og fra det meste af villaen er der flot udsigt ud over Limfjorden. Eksempelvis kan man stå og tilberede mad i køkkenet med enestående panoramaudsigt over fjorden”, skriver mægleren videre om ejendommen.

Mægleren oplyser desuden, at der er mulighed for at bruge en del af villaen til kontor eller andet erhverv. Til ejendommen hører en meget stor garage – helt i boligstandard med plads til op til fire biler, eller eksempelvis til billard eller bordtennis.

Villaen ligger kun et stenkast fra den hyggelige havn i Hals, som er kendt for sit hyggelige maritime miljø med cafe- og restaurationsliv og specialforretninger, og samtidig ligger den i gåafstand til butikkerne i bymidten. Tæt på ligger også Hals Golf Klub.

Med prisskiltet på 15 millioner kroner er villaen næsten 10 millioner kroner dyrere den den næstdyreste villa i Hals. Den har nemlig et prisskilt på 5,3 millioner kroner. Desuden er en landejendom i Hals til salg for 10 millioner kroner.