DEAS står for udlejningen af de nye lejligheder på Godsbanen i Aalborg, mens det er PKA og A. Enggaard, der står bag boligerne. De nye lejligheder er blot første etape i et projekt på i alt 247 lejligheder, fordelt på tre lejlighedskomplekser og et hotel.

– Når udlejningen sker i dette tempo, så skyldes det, at man har formået at ramme lejernes efterspørgsel helt rigtigt med projektet. Der er et godt samspil mellem et attraktivt byggeri, en yderst eftertragtet beliggenhed samt den rette prissætning, siger Maivi Heerup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejning og administration af boligerne.

De nye lejligheder på Godsbanen i Aalborg matcher markedet

Fra en af de nye lejligheder på Godsbanen i Aalborg.
Fra en af de nye lejligheder på Godsbanen i Aalborg.

I den nye bydel midt i Aalborg skyder både uddannelsesinstitutioner, dagligvarebutikker og lejligheder op, og de nye lejere til Godsbanen befinder sig fortrinsvist i den yngre målgruppe.

– Vi er naturligvis meget tilfredse med efterspørgslen, der bekræfter, at vi matcher markedets ønsker og har formået at skabe en række boliger med værdi for vores medlemmer og kommende lejere, siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.

Boligerne er indrettet med tre eller fire værelser, og det viste sig hurtigt i udlejningsprocessen, at der var stor interesse for lejlighederne med tre værelser. Det reagerede PKA og A. Enggaard hurtigt på ved at konvertere en række kommende fire værelses-lejligheder til tre værelses.

Køkken og spisestue i en af de nye lejligheder på Godsbanen i Aalborg.
Køkken og spisestue i en af de nye lejligheder på Godsbanen i Aalborg.

Aalborg markerer sig i disse år som et centrum for byudvikling med alt, hvad det indebærer af nybyggeri og spirende bymiljøer. Fire områder er især under udvikling, det drejer sig om Nørre Sundby, Østre Havn, Godsbanen og Eternitten.

– Der er helt klart konkurrence på udlejningsmarkedet i Aalborg i øjeblikket. Potentielle lejere har et flot udbud af nyopførte lejeboliger i høj kvalitet og god beliggenhed at vælge imellem. Det stiller krav til en effektiv markedsføringsindsats og et dedikeret udlejningsteam, siger Maivi Heerup.

Med PKA og A. Enggaards projekt vil det nye bymiljø ved Godsbanen være fuldt udbygget. Det sker i løbet af 2021-2022.

Læs mere på www.godsbanenaalborg.dk.