Den gamle slagterigrund i Nørresundby har de sidste mange år oplevet en eksplosion af nye boliger, og færdiggørelsen af området på solsiden af Limfjorden nærmer sig med de nye lejligheder i Nørresundby Havnefront.

Hele området er færdigudviklet i midten af 2019, og Lærernes Pension, der står for mere end 11.000 nybyggede kvadratmeter i området, fuldender nu deres projekt med i alt 143 nye lejligheder i Nørresundby Havnefront.

– Med Nørresundby Havnefront og Østeråparken på det gamle godsbaneterræn kan vi tilbyde mere end 300 boliger til familier, enlige og studerende i Aalborg. Det er en by i positiv udvikling, og vi kan hermed kombinere et stort boligtilbud med et godt, langsigtet afkast til gavn for vores medlemmer, siger Maria Mørch, projektleder for Ejendomme i Lærernes Pension.

Første åbent hus den 3. februar

Første etape af Nørresundby Havnefront er allerede fuldt udlejet, og DEAS sætter gang i udlejningen af sidste etape med åbent hus søndag den 3. februar 2019. Her vil det være muligt at skrive sig op til de 70 nye lejligheder.

– Boligerne har en attraktiv placering med kort afstand til midtbyen, Limfjorden og Nørresundby havnefront, siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af de 143 nye boliger samt den efterfølgende administration.

Den 15. juni 2019 kan de nye beboere flytte ind på Laurits Hauges Vej 2, 4 og 8. Her finder interesserede både to-, tre- og fireværelseslejligheder på 58-102 kvadratmeter.

Udeliv i fokus

Beboerne får rig mulighed for at nyde udelivet, da alle lejligheder har syd- eller vestvendt terrasse eller altan.

Der er samtidig fælles tagterrasser, og der etableres en sansehave i gårdrummet med forskellige dufte og farvemæssig variation hen over året.

Åbent hus

Søndag den 3. februar 2019 klokken 14 på Laurits Hauges Vej 8C, 3. sal, lejlighed 4.
Læs mere på www.nørresundbyhavnefront.dk.