En af Aalborgs nye attraktive bydele udvikles i det gamle industrikvarter, der tidligere husede cementfabrik og udskibningshavn i Nørresundby. Området er præget af de naturskønne arealer ned mod Limfjorden og Lindholm Strandpark. I weekenden er der åbent hus på nye rækkehuse på Lindholm Brygge.

– Lindholm Brygge tilbyder lejerne en attraktiv placering kun kort fra Aalborg centrum. Boligernes størrelse og placering appellerer til en bred vifte af kvalitetsbevidste unge, børnefamilier og ældre. Vi ser frem til at hjælpe Calum i hus med endnu et flot projekt, udtaler Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.


DEAS stod for udlejningen af første etape på Lindholm Brygge og er igen blevet valgt af Calum til at stå for udlejningen og den videre administration af lejemålene på Rygaard Park.

Rækkehuse i høj kvalitet

Lejemålene har tre-fire værelser fordelt på enten et- eller toplans rækkehuse. Alle er indrettet med stort køkkenalrum og tilstødende stue. Husets midtpunkt prydes med naturligt lys fra store vinduespartier, der indrammer områdets skønne natur og Limfjorden. I etplanshusene finder det naturlige lys yderligere vej via et ovenlysvindue i køkkenet.

I weekenden er der åbent hus på nye rækkehuse på Lindholm Brygge.
I weekenden er der åbent hus på nye rækkehuse på Lindholm Brygge.

– Vi har lagt stor vægt på, at rækkehusene er opført i høj kvalitet, og kun de bedste materialer indgår. Vores erfaring viser, at denne type bolig har høj efterspørgsel i Aalborg, udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum.

Rækkehusene har alle sydvendt terrasse og er indrettet, så de sikres den bedst mulige udsigt over Limfjorden og de omkringliggende grønne arealer.

Første åbent hus finder sted den 3. marts klokken 13-14 i prøveboligen på Rygaard Park 45, og boligerne er klar til indflytning den 1. juli 2019.

Læs mere på www.lindholm-brygge.dk.

Kort om Rygaard Park

  • Rækkehuse med tre-fire værelser fra 96-110 kvadratmeter
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Placeret i idylliske omgivelser med udsigt til Limfjorden
  • Stor sydvendt terrasse
  • Gulvvarme
  • Ekstra lofthøjde
  • Husdyr tilladt med særskilt godkendelse