Efter en længere periode med ombygning og udvidelse glæder butikschef for Jysk i Viborg, Mette Mortensen, sig til fredag den 28. september, hvor hun og kollegerne kan byde kunderne velkommen i en større og flottere butik.

Jysk har således inddraget lokalerne fra den tidligere Aldi, så Jysk i Viborg Storcenter nu kan kalde sig intet mindre end Danmarks største JYSK-butik med knap 1.700 kvadratmeter butiksareal. Og det bliver noget, kunderne kan mærke.

– Det betyder virkelig meget med den ekstra plads. Det gør, at vi kan udstille vores møbler bedre end i dag, så det bliver nemmere for kunderne at forestille sig, hvordan de vil se ud derhjemme. Samtidig får vi en mere overskuelig og flottere butik, som jeg håber, at kunderne vil nyde at besøge, siger Mette Mortensen.

– Derudover vil vi som noget helt nyt få 150 kvadratmeter outlet, hvor kunderne kan gå på opdagelse og finde nogle helt vildt gode tilbud.

Store gevinster

Gode tilbud og store præmier vil der også være på åbningsdagen, hvor JYSK vanen tro serverer kaffe og kage fra klokken 8 og indtil klokken 9, hvor ejer og stifter af JYSK, Lars Larsen, personligt inviterer indenfor.

Derudover vil der blive uddelt bolde til de første 200 i køen, der dermed deltager i konkurrencen om flotte præmier.

– Både jeg selv og resten af mit team glæder os helt vanvittigt, så vi håber selvfølgelig, at der kommer rigtig mange viborgensere og deltager i åbningsfesten, siger Mette Mortensen.

I forbindelse med den sidste klargøring af butikken vil den være lukket den 25., 26. og 27. september.