Nu opføres 26 nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede

Nu både sælges og opføres 26 nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede. De nye, moderne lavenergi-lejligheder forventes klar til indflytning næste år.

Nu opføres 26 nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede.
Nu opføres 26 nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede. Visualisering: Arkitema Architects.

Nu bliver 26 nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede bygget. De skal opføres på en grund på Rosendalsvej, hvor fokus er på komfort, nærhed til byens faciliteter og lækre lyse opholdsrum. Lejlighederne opføres som to punkthuse hver med fire etager og åbne arealer omkring husene.

Nu opføres 26 nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede.
Visualisering: Arkitema Architects.

Sidste år steg huspriserne i Ikast-Brande Kommune ganske markant, og der er da også store forventninger til den kommende bebyggelse. Både mange lokalt bosiddende og øvrige interesserede har længe afventet, at projektet blev klar, efter at Nama-fabrikken sidste sommer blev revet ned.

Første spadestik til Nama Parken forventes at blive taget i august/september, og der vil dermed være forventet indflytning i sommeren/efteråret 2020. Mange af boligerne er afsat på forhånd, og der er fortsat en række lejligheder til salg med et eller to soveværelser og gode store opholdsrum.

Alle lejligheder har et lækkert brusebadeværelse, og de største lejligheder har også eget bryggers. Bebyggelsen bliver opført som lavenergibyggeri med lave varmeudgifter til følge. Inventaret i køkken og bad leveres fra Designa, og der er fleksibilitet omkring ønsker til indretningen.

Nu opføres 26 nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede.
Visualisering: Arkitema Architects.

Det er EDC Nørre Snede i samarbejde med EDC Projekt Poul Erik Bech, der varetager salget af boligerne, og her har man oplevet en stor interesse fra lokale. Ejendomsmægler Tinne Lambertsen fortæller, at det velplacerede projekt længe har været efterspurgt lokalt i Nørre Snede, og mange ønsker at målrette deres boligsalg efter mulighederne for at kunne flytte ind i Nama Parken.

– En beliggenhed midt i byen med mulighed for at komme lidt i højden er altid populær. Nu kan vi tilbyde nyopførte boliger i kvalitetsmaterialer og med høj komfort, så det er oplagt, at vi får mange interesserede kunder. Noget af det, som lokker, er muligheden for at flytte ind i noget nyt uden behov for vedligeholdelse og samtidig i en lejlighed i en elevatorejendom, siger Tinne Lambertsen.

Nu opføres 26 nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede.
Visualisering: Arkitema Architects.

Hun fortæller, at mange ser Nama Parken som en mulighed for at få en bolig, de kan blive i mange år ud i fremtiden. Hun lægger også vægt på, at det er et lokalt forankret projekt og siger.

– Vi er hos EDC glade for at være valgt som mægler på sagen, så vi nu kan tilbyde vores kunder en kvalitetslejlighed midt i Nørre Snede, siger hun.

Bag projektet står Nørre Snede Byinvest ApS, som er etableret og drives af lokale borgere. Totalentreprenør på projektet er den lokale virksomhed EMR Murer & Entreprenør A/S.

Er du interesseret i en af de nye ejerlejligheder i Nama Parken i Nørre Snede?

De tilbageværende lejligheder sælges nu. Er man interesseret i at høre mere om det nye byggeri træffes Tinne Lambertsen hos EDC Nørre Snede på telefon 70 26 96 26.