Paustian er åbnet på Lille Torv i Aarhus

Nu er det officielt, at Paustian er åbnet på Lille Torv i Aarhus. Se masser af billeder af nye bolighus her.

Paustian er åbnet på Lille Torv i Aarhus efter en omfattende transformation. Tidligere holdt design- og bolighuset i Aarhus til på Østbanen ved havnen, men nu har kæden overtaget det nu tidligere Illums Bolighus på Lilletorv.

Bolighusets sortiment samtidig er blevet udvidet med blandt andet flere internationale mærker.

– Vi fastholder omkring 75 procent af vores klassiske kollektion med mærker som for eksempel Royal Copenhagen, Louis Poulsen og Fritz Hansen. Og samtidig kommer vi gradvist til at opgradere kundeoplevelsen ved at krydre med 25 procent ny kollektion, hvor vi integrerer mærker som for eksempel Vitra, Warm Nordic, Cassina, Zanotta, Paustian Furniture Collection og mange flere, udtaler Susie Kristensen, der er medejer og direktør i det nye Paustian i Aarhus og tidligere medejer og direktør i Illums Bolighus Aarhus.

Administrerende direktør og medejer i Paustian er arkitekten Frantz Longhi, der måske mest er kendt for ejerskabet over rettighederne til Kähler, der i dag producerer vaser, lysestager, stel, møbler og mange andre keramiske produkter, som sælges i store dele af Norden.

– Gennemgående for Paustians virke har været det internationale udsyn og blikket for toneangivende udenlandske designere, og også i den nye Paustian butik på Lille Torv vil dette være et centralt element, som en bærende del af Paustians DNA – ligesom i Paustians nye design butik ved Strøget i København, siger han.

Som en del af flytningen flyttes også Paustians design- og møbelbutik fra Østbanen og bliver en integreret del af det nye bolighus på Lilletorv. Det betyder, at også indretnings- og designeksperter flytter med og bliver en del af afdelingen på anden sal, mens Paustian Erhverv Aarhus fortsat vil holde til på Østbanen.

Foruden butikken i Aarhus har Paustian også to bolighuse i København – i Nordhavn og på Strøget.