Al2 Bolig bygger 53 nye almene boliger på Lauritshøj i Skødstrup

Al2 Bolig bygger 53 nye almene boliger på Lauritshøj i Skødstrup. Boligerne er tegnet af WE Architecture, JWH arkitekter, ByMunch samt Niras, mens Norconsult-KAAI er totalrådgiver på projektet.

Al2 Bolig bygger 53 nye almene boliger på Lauritshøj i Skødstrup.
Al2 Bolig bygger 53 nye almene boliger på Lauritshøj i Skødstrup.

Ved et velbesøgt arrangement den 2. maj, var det formand for hovedbestyrelsen Anette Østerhaab samt landskabsarkitekt Anita Munch der havde æren af at tage de første spadestik. Norconsult-KAAI er totalrådgiver for projektet, og med første spadestik er opførelse af de 53 nye almene boliger skudt godt igang.

“De attraktive boliger opføres som nye moderne boliger med særlig fokus på at være astma- og allergivenlige. Det betyder blandet andet, at der tages særlige hensyn ved valg af beplantning og materialer for bebyggelsen, ligesom det er besluttet, at bebyggelsen skal være røgfri”, oplyser Norconsult-KAAI i en pressemeddelelse.

“Bebyggelsen indpasses med små forskydninger i terrænnet på Lauritshøj, så boligerne får fine kig til Aarhusbugten og det omkringliggende landskab. Der opføres en række boligtyper, som er tiltænkt en bred målgruppe, med boliger til familier og seniorer, og i forbindelse med boligerne bliver der opført et fælleshus, så der er god mulighed for fællesaktiviteter og socialt samvær beboerne imellem.”, skriver Norconsult-KAAI.

Boligerne opføres på baggrund af et konkurrenceprojekt af WE Architecture, JWH arkitekter, ByMunch samt Niras. ByMunch har endvidere fungeret som underrådgiver på landskabsdelen igennem projekteringen.

De første boliger vil efter tidsplanen stå klar til indflytning i foråret 2020.