Nu skal du således ikke længere op over ni millioner kroner for at blive ejer af tryllekomikerens store hus fra 1921. Rune Klans villa på Amager har nemlig høvlet hele 501.000 kroner af udbudsprisen – så de 176 kvadratmeter nu kan erhverves for 8.799.000 kroner. Det skriver Boliga.

Home Amager – Kastrupvej, der har villaen på Paduavej 21 til salg, beskriver huset som “magisk liebhaveri i et af Amagers bedste villakvarterer”.

“Tilbagetrukket fra den stille villavej tårner den lyse villa sig op. Den røde hoveddør, der har en utraditionel placering på et hjørne, leder indenfor i boligen. Her er godt med plads til at byde gæster og godtfolk velkommen i den voluminøse entré, hvor man passende kan hænge jakken fra sig og derefter fortsætte ind i køkkenet”, skriver mægleren om villaen.

“Uanset om man er til farvekoordinering eller ej er køkkenet gennemført, og den grønne farve i forskellige nuancer giver et spændende og legesygt udtryk til det ellers umådentligt praktiske rum, der er indrettet med alt i hårde hvidevarer, køkkenø og køkkenmoduler og gulvfliser i høj kvalitet. Et sæt franske dobbeltdøre leder ind til alrummet, der her er holdt i en prangende rødorange, der giver masser af mulighed for at invitere et væld af gæster over til en hyggelig aften. De hvidmalede gulve fortsætter direkte ind i opholdsafdelingen med brændeovn, der udmærker sig med det gode lysindfald og den sjove, cirkulære åbning ind til køkkenet, så hele stueplan er sammenhængende på en ny og spændende måde”, lyder det videre.

Rune Klans villa på Amager ligger i et af landets dyreste områder

Det kommer næppe som et chok for de hussøgende i hovedstaden, at Amagers kvadratmeter ikke hører til i den lave ende af prisskalaen.

Ifølge en opgørelse over sidste års gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser, som Boliga står bag, er København S nemlig med i top 10 – med pladsen som landets niende dyreste postdistrikt at købe hus i.

En gennemsnitlig kvadratmeter i området gik således for 42.479 kroner, mens man dog skulle smide godt 20.000 kroner mere per styk for at blive husejer i det dyreste hus-distrikt i 2018, som var København Ø.

Rune Klan, der er kendt fra sine tryllerier og jokes gennem utallige år på den danske stand up-scene, er gift med artisten Christel Stjernebjerg og sammen købte de sidste år en stor ejendom på det indre Christianshavn.

Se Klans hjem her.