Carlsberg Byen sætter gang i salg af lejligheder i Administrationsbygningen

Carlsberg Byen sætter nu gang i salg af lejligheder i Administrationsbygningen, der kommer til at rumme 32 nye et-to værelses studios fra 39-58 kvadratmeter.

Den bevaringsværdige Administrationsbygningen bliver nu forvandlet til 32 nye et-to værelses studios fra 39-58 kvadratmeter, der er klar til indflytning fra begyndelsen af 2020. Priserne starter ved 2.145.000 kroner for de kommende lejligheder, der har en eller to altaner – eller adgang til den store, fælles tagterrasse. Mandag den 22. april skyder Carlsberg Byen gang i salget af lejlighederne.

– Den smukke, bevaringsværdige Administrationsbygning er en unik mulighed for at bo i en moderne lejlighed i historiske rammer, udtaler Jens Nyhus, der er administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S på selskabets hjemmeside.

Her oplyses det, at den bevaringsværdige bygning fra 1903 bliver omdannet til fælleshus for alle Carlsberg Byens beboere i kælder, stue og 1. sal, mens 2. sal og hovedkontorets gamle loftrum indrettes til boliger.

De kommende lejligheder har alle gulvvarme og udstyres med lyse HTH-køkkener. Lejlighederne har store vinduespartier, kviste og ovenlysvinduer, og lejlighederne på 3. sal har ekstra højt til loftet.

“Boligerne er optimeret, så ingen kvadratmeter går til spilde, og med den praktiske, stilrene indretning kan du nemt sætte dit personlige præg på boligen”, lyder det på hjemmesiden.

“Mange af de vestvendte lejligheder har altan med udsigt, så man kan nyde aftensolen og livet på Kildepladsen, og for de enkelte lejligheder uden altan, bliver den store fælles tagterrasse mod vest et samlingspunkt for Administrationsbygningens beboere”, lyder det videre.

Ud over de kommende lejligheder i Administrationsbygningen, sætter Carlsberg Byen også nye lejligheder til salg i Brygmester Hus den 22. april.