Alton&heim har åbnet ny butik i København

Alton&heim har åbnet en ny flagskibsbutik på Kronprinsessegade 7 i København. Kæden lægger blandt andet vægt på bæredygtige møbler.

Alton&heim åbnede i slutningen af september 2018 sin første butik i Aarhus, og nu har brandet også indtaget København.

Alton&heim lægger vægt på bæredygtig og lokal produktion af møblerne. Møblerne bliver designet af et kollektiv af danske og udenlandske arkitekter med øje for både æstetik, tidløshed og funktionalitet. Som noget helt særligt holdes den samme pris på møblerne året rundt.

– Det er et mærkværdigt paradigme i interiørbranchen, at smukke designprodukter skal være dyre og utilgængelige for de fleste forbrugere. Hos Alton&heim kan vi sælge vores designprodukter, der er lokal produceret, til priser, som vil overraske de fleste, udtaler stifter Henrik Althoehn.

– Vi har prissat vores produkter uden mulighed for at give rabat. Vi ønsker ikke lave priser, som er kunstigt skruet i vejret for at kunne lokke kunden i butikken med 30-50 procent rabatter. Købet af et langvarigt forbrugsgode skal ikke give kunden usikkerhed på noget så vigtigt som prisen. Den rigtige pris er som regel altid den, som kunden ender med at betale. Vi har valgt at sige, at sådan skal være hele året.

Alton&heims møbler produceres på bestilling. Brandets store og centralt placerede butikker fungerer som showrooms, hvor man i fællesskab med butikspersonalet kan gå på opdagelse i Alton&heims materialebibliotek og udvælge det ønskede stof eller læder til møblerne.