Kåre Quist har sat sit hus i Rungsted til salg for over 7 millioner. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.
Kåre Quist har sat sit hus i Rungsted til salg for over 7 millioner kroner. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.

Partilederrunder er skiftet ud med åbent hus-arrangementer, interviews om klima og flygtninge med mæglermøder og i stedet for exitpolls og meningsmålinger går tiden nok mere med at holde stuerne rene og ryddelige til fremvisninger.

Næppe er valget og den massive pressedækning overstået, før en af landets helt store nyheds-personligheder Kåre Quist har kastet sig over et nyt stort projekt; tv-værten og fruen Tine har nemlig netop sendt deres hjem i Rungsted i Nordsjælland på markedet. Det skriver Boliga.dk.

Huset koster 7.450.000 kroner og er til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der i deres salgsmateriale beskriver adressen som “160 veldisponerede kvadratmeter som gennemgående fremtræder i rigtig god stand”.

En ny ejer kan således se frem til stue med pejs, forældreafdeling med eget badeværelse og to børneværelser med hems. Mens haven tæller en stor terrasse og en dobbelt carport.

“Fra entréen ledes I til et flot gæstetoilet med ovenlysvinduer og til en stor stue, spisestue og køkken, der ligger samlet i ét rum, hvilket giver jer perfekte betingelser til familielivet. Køkkenet er fra uno form, og så er der ved spisestuen og stuen mange ovenlysvinduer, som sikrer, at daglyset strømmer ind. I sommermånederne er det helt oplagt at slå dørene op og forbinde ude og inde, mens den stemningsskabende brændeovn i stuen, eller den skønne pejs i spisestuen, bliver det foretrukne sted i vinterhalvåret,” skriver mægleren om huset.

Boliga.dk har kontaktet mæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der ellers ikke har nogle kommentarer.

Ifølge Billedbladet.dk sælger parret dog ejendommen, da de har fundet et nyt ”drømmehus” ned til vandet i nabobyen Vedbæk.

Liebhaverområde langs Øresund

Den sjællandske nordkyst langs Øresund er traditionelt stedet, hvor nogle af Danmarks dyreste huse handles. Og Quists hjemmebane i Rungsted er bestemt ingen undtagelse.

Kystbyen hører til Hørsholm Kommune, der med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på godt 34.300 kroner var landets sjettedyreste område at købe hus i i årets første kvartal. Det viser tal fra Boliga.dk.

Går Kåre Quists ejendomshandel nogenlunde som gennemsnittet, har den 48-årige nyhedsvært, der har en fortid som chefredaktør på Urban og som journalist på blandt andet Berlingske og Ekstra Bladet, knap fire måneder til at pakke flyttekasserne.

Den gennemsnitlige salgstid for de huse, der blev solgt i Hørsholm Kommune i årets første kvartal, lyder nemlig på 110 dage. Officielt er huset registeret som en ejerlejlighed, hvilket ifølge salgsmaterialet sikrer en lav ejerudgift.

Se Kåre Quists Rungsted-hjem her.