Godt to måneder – så lang tid har rigmanden Christian Kjærs 550 kvadratmeter store landejendom i Nordsjælland været til salg. 

De fleste boliger – særligt ejendomme i dette prisleje – får som regel lov til at ligge og sunde sig et et godt stykke tid på markedet, før der bliver pillet ved prisen. 

Det er dog ikke tilfældet her: Christian Kjær har nemlig lige skåret 11 millioner kroner af den svimlende udbudspris på 70 millioner kroner. Det skriver BT.dk.

Det betyder, at du nu skal give 59 millioner kroner, hvis du vil overtage den imponerende hesteejendom  på 33, 67 hektar jord med blandt andet stalde, ridebane og folde. 

Men så får du altså også en svømmepøl, et orangeri og en tennisbane med i købet. Det oplyser mæglerfirmaet bag salget – Ole Lindgreen – i deres beskrivelse af boligen. 

“Hovedhuset på Sandbjerggaard er spektakulært med et væld af unikke detaljer. Her er der tale om et hjem i særklasse, som er æstetisk fortryllende med interiør i eksklusive materialer. I stueplan findes flere store stuer, forsænket pejsestue, havestue med udgang til terrasse, hvorfra der er udsigt til parken, samt et tilberednings- og serveringskøkken. Førstesalen er indrettet med syv soveværelser samt tre badeværelser. Der er endvidere en længe, hvor der er indrettet boliger til medhjælp. Ejendommen opvarmes med jordvarme og solpaneler”, skriver mægleren om ejendommen.

Tredje dyreste landejendom

Christian Kjær, som mange kender fra virket som lokalpolitiker for de Konservative, venskabet med kongehuset eller det højprofilerede ægteskab med Janni Spies – købte landstedet tillbage i 1986 ifølge Tinglysningen. 

Nu – over tre årtier senere – skal det altså sælges, og selv med den nyeste pris er det landets tredjedyreste landejendom til salg. 

Det er kun overgået af en anden hestesejendom i Nordsjælland med 10 værelser og 26,5 hektar,   samt Nakkebølle Gods på Fyn med 16 værelser og over 247 hektar jord. 

De to ejendomme er udbudt til henholdsvis 85 og 80 millioner danske kroner.  Det oplyser Boliga.dk.  

Se Christian Kjærs liebhaver-landejendom her.