Nu åbner Ikano Bolig for salget af de første 14 parcelhusgrunde ved Cirkelbuen i Ullerød Nord i Hillerød. Derfor inviterer Ikano Bolig til åbent hus på grunden søndag den 26. maj klokken 13-15.

– Vi har mødt stor interesse for boligprojektet i Hillerød. Derfor glæder vi os til at kunne fortælle mulige købere, naboer og andre interesserede mere om projektet. Vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at kigge forbi og få en snak om mulighederne over en kop kaffe, siger René Brandt, administrerende direktør i Ikano Bolig.

Det nye boligområde vil blive udviklet, så kommende beboere og naboer kan mødes og skabe et godt, socialt fællesskab.

– Vi har en ambition om mere end blot at bygge boliger. Vi ønsker at bygge fællesskaber. Det betyder også, at vi ikke vinker farvel, når nøglerne til de færdige huse er overdraget. Vi engagerer os i lokalområdet før, under og efter, at boligerne er bygget. Det handler om at skabe rammerne for en bedre hverdag med godt naboskab og nærvær, fortæller René Brandt.

De i alt 29 parcelhusgrunde har en størrelse på 750-1.171 kvadratmeter, som køberne kan begynde at bygge på allerede til november. Desuden bliver der bygget 39 rækkehuse fordelt på et- og toplanshuse på mellem 90 og 125 kvadratmeter samt cirka 80 lejligheder på mellem 50 og 115 kvadratmeter. Boligerne bliver solgt via Danbolig Søderberg / Nielsen i Hillerød.

De kommende rækkehuse og lejligheder bliver indrettet i samarbejde med Ikea Taastrup, og grundtanken er at bygge kubiksmarte boliger. Det vil sige at udnytte hele rummet i boligen bedst muligt, så der bliver skabt funktionelle hjem.

Grunden, som Ikano Bolig har købt Cirkelbuen i Ullerød Nord ved Tulstrupvej 3 i Hillerød Kommune, er på cirka 80.400 kvadratmeter, hvoraf cirka 12.000 kvadratmeter vil blive bebygget.

Den ligger fem kilometer fra Hillerød Station og med en afstand til Københavns centrum på bare 40 minutters transport.

Der bliver også bygget et bydelshus, som kan være samlingssted for beboerne og danne rammen om fælles aktiviteter og oplevelser. De første boliger vil stå klar til indflytning til i sommeren 2020.

Boligerne bliver solgt via Danbolig Søderberg / Nielsen ApS i Hillerød. Se mere på www.danbolig.dk/butik/hillerod.

Læs mere på www.ikanobolig.dk, hvor det allerede nu er muligt at blive skrevet op til en bolig eller et grundkøb.

Ikano Bolig bygger også i Greve

Ud over projektet i Hillerød har Ikano Bolig også købt en grund ved Skovbo Allé i Greve Kommune. Her er der for nylig taget første spadestik til 230 rækkehuse.

De første huse er allerede solgt og vil stå klar til indflytning i slutningen af 2019. Danbolig Jim Riel i Greve & Solrød står for salget af boligerne. Kontaktmuligheder findes på www.danbolig.dk/butik/greve.