Susanne Aller fra bladdynastiet har gennem ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen fået solgt sit 316 kvadratmeter store sommerhus i Rågeleje-området på Sjællands eksklusive nordkyst. Handlen af den store fritidsbolig er netop blevet tinglyst, og prisen er endt på intet mindre end 17,4 millioner kroner. Det skriver Boliga.

Dermed har der også helt til sidst været plads til at give et lille afslag. Senest var sommerhuset nemlig udbudt til salg for 19,9 millioner kroner, mens huset oprindeligt ramte det danske boligmarked med en pris på hele 22 millioner kroner. Det viser oplysninger fra Boliga.dk.

Til trods for afslaget kan Susanne Aller dog glæde sig over, at hun har fået en kvadratmeterpris for sit sommerhus-palæ, der er ganske betragteligt højere end gennemsnittet for området.

I 3210 Vejby – som Rågeleje officielt hører under – er sommerhusene i første halvår 2018 nemlig i gennemsnit solgt for lige knap 25.900 kroner per kvadratmeter, mens Allers sommerhus er gået for godt 55.000 kroner per kvadratmeter. Sommerhuset ligger dog også i absolut første række til havet.

Prisen gør også adressen til et af de dyreste huse, der i år er solgt på det danske feriemarked. Blot ét andet sommerhus er nemlig hidtil handlet til en højere pris; et 344 kvadratmeter stort fritidshus i nabobyen Udsholt Strand, der midt på sommeren fik nye ejere for 22,5 millioner kroner, oplyser Boliga.

For øjeblikket er der udbudt fem sommerhuse til salg, hvor der mindst skal 18 millioner kroner. Også her går turen til den samme eksklusive Nordsjælland-kyst, som Allers nu tidligere sommerresidens har hjemme ved.

Se landets dyreste sommerhuse her.

Her kan du se den gamle salgsannonce fra Allers sommerhus.