Inden længe vil byggeriet af nye boliger ved Tietgenskolen i Odense formentlig blive sat i gang. Den tidligere Husmandsskole/Nordisk Landboskole, der omfatter 3.110 kvadratmeter bygninger på en 35.833 kvadratmeter stor grund har været i offentlig udbud, og nu er ejendommen solgt.

Ifølge Nordicals Odense kom der i alt fire bud på projektejendommen, og ejendommen er solgt til selskabet Bolighome.dk/Tarup Seenager Park, der er ejet af Jesper og Henrik Nygaard. Salget er til stor glæde for Tietgen-organisationens direktør Annette Vilhelmsen, da det giver nye muligheder for skolen.

– Vi er glade for at frasalget på Rugårdsvej er vel gennemført. Det sikrer, at vi nu kan geninvestere midler i et yderligere styrket Tietgen til glæde for fremtidens elever og kursister. Vi ønsker i samme omgang Tarup Seenager Park tillykke med købet af det attraktive areal, og vi ser frem til et godt naboskab fremover på Rugårdsvej, udtaler direktør Annette Vilhelmsen.

Ejendomsinvestor vil bygge 150 nye boliger ved Tietgenskolen i Odense.
Ejendomsinvestor vil bygge 150 nye boliger ved Tietgenskolen i Odense.

Selskabet Tarup Seenager Park har store planer med arealet, hvilket også fremgik af buddet til Nordicals Odense.

Der vil formentlig blive opført i nærheden af 150 boliger på ejendommen med fokus på seniorer (55+). Dette indebærer også muligheder for fællesspisning, delebiler, fælleshus, caféhus og lignende. Byggeriet forventes udført som lavenergi- og miljømæssigt bæredygtigt byggeri, og det forventes påbegyndt i andet halvår af 2020, så boligerne er klar til indflytning i efteråret 2021. Boligerne bliver mellem 70 og 110 kvadratmeter store, og det nye boligområde ventes at få navnet ”Tarup Seenager Park”.

Ifølge Nordicals Odense har én af årsagerne til købers store interesse for byggeriet været beliggenheden tæt på Tarup Centeret, dagligvarer og offentlig transport – herunder er også letbanen yderst attraktiv. Samtidig ligger ejendommen tæt på grønne områder med rekreativt miljø med gå- og løberuter og dyrehold.