Topdanmark Ejendom og EDC Projekt Poul Erik Bech indleder udlejningen af over 200 lejligheder med to-fire værelser på den gamle Coop-grund i Odense-bydelen Østerbro.

Projektdirektør Kenneth Nielsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.
Projektdirektør Kenneth Nielsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

De første af i alt 240 lejligheder i Østerlunden på den tidligere Coop-lagergrund i Østerbro-bydelen tæt på Odense centrum bliver kort efter nytår udbudt til udlejning af EDC Projekt Poul Erik Bech med indflytning fra foråret 2019. Størrelserne varierer fra 59-108 kvadratmeter fordelt på to, tre eller fire værelser, og alle boliger har enten altan eller terrasse. Lejepriserne starter fra 6.100 kroner om måneden.

– Vi er glade for, at Topdanmark Ejendom har valgt os til opgaven. Der er tale om velindrettede lejligheder både til børnefamilier, par og enlige med eller uden børn og med en central beliggenhed tæt på den kommende letbane og Odense Banegård Center. Udlejningen vil især ske fra vores to Odense-boligbutikker på Østre Stationsvej og Hjallesevej, fra vores centrale projektafdeling i København og via vores køber-/lejerkartotek. Odense er en stor universitetsby, som vokser, og der er hele tiden mennesker fra hele landet, som enten fast eller periodevis flytter til Odense, siger Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech.

Creo Arkitekter har tegnet boligerne i Østerlunden.
Creo Arkitekter har tegnet boligerne i Østerlunden.

Kenneth Nielsen og hans kolleger har de seneste år håndteret en række andre projektopgaver med boliger, i hovedstaden for eksempel på Frederiksberg og Islands Brygge, i Sydhavnen og Ørestad samt Grønttorvet i Valby. Udlejning og indflytning i Østerlunden sker over fire etaper i takt med byggeriet. De sidste boliger står efter planen klar i begyndelsen af 2020.

– Vi ser Odense som et godt sted at investere på vegne af vores pensionskunder. Odense har både vækst og tilflytning med potentiale for yderligere vækst. Samtidig er Østerlunden et attraktivt område tæt på centrum og med en god kommunal planlægning af forvandlingen af det gamle erhvervsområde. Vi har stor tiltro til, at EDC Projekt Poul Erik Bech kan håndtere udlejningen af boligerne, blandt andet baseret på andre store projektopgaver, som virksomheden har løst, siger Flemming Engelhardt, direktør for Topdanmark Ejendom.

Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel (S) udtalte, da Topdanmark Ejendom lancerede planerne i juni 2017, at byggeriet var med til ”at forvandle et forladt erhvervsområde til et blomstrende boligområde”. Desuden så han frem til, at Odense fik flere boliger, der skulle udlejes ”til helt almindelige lønmodtagere”.

Topdanmark Ejendom købte i sin tid boligprojektet af Humlebo Gruppen. Det er tegnet af Creo Arkitekter med Niras som ingeniør, mens Dansk Boligbyg står for byggeriet.

Man kan skrive sig op til de kommende lejligheder ved at følge dette link.