HD Ejendomme bygger eksklusive boliger med Nyborgs smukkeste udsigt

Vand, udsigt og kvalitet! Det er nøgleordene for det nye eksklusive boligbyggeri, som HD Ejendomme netop nu opfører langs havnekajen på Dampskibsmolen i Nyborg - centralt placeret på Nyborg Havn.

I Nyborg forventes 51 lejligheder af høj kvalitet klar til udlejning fra december 2019. Det er HD Ejendommes første boligbyggeri siden svenske Niam overtog selskabet i maj 2017.

Byggeriet opføres i samarbejde med Archidea Arkitekter fra Odense og Dansk Boligbyg – og der bliver noget for øjet.

– Vi er ikke gået på kompromis med byggeriet på Dampskibsmolen. Den attraktive placering helt tæt på vand, havnemiljø og i gåafstand til centrum fortjener et fantastisk byggeri, af de bedste materialer, design og indretning, udtaler administrerende direktør Peter Uldall Borch.

– I respekt for placeringen på havnen og tæt på den gamle bykerne har vi valgt et byggeri med et udtryk og farvenuancer, der har tydelige referencer til Nyhavns varierende bygningsmasse, fortsætter han.

Der er kræset for detaljerne i de 51 lejligheder. Materialevalget er af høj kvalitet, herunder et flot åbent køkken med køkkenø og udsigt til vand udført i hvidt design og med alt i hårde hvidevarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lejlighederne opføres med to, tre og fire værelser, hvor lejlighederne med to værelser størrelsesmæssigt varierer fra 76 til 84 kvadratmeter, mens lejlighederne med tre værelser bliver på mellem 106 og 120 kvadratmeter. Lejlighederne med fire værelser vil være på mellem 125 og 130 kvadratmeter.

Alle lejligheder indrettes med altan eller terrasse til to sider – der er garanti for flot udsigt til både vand og by. De får en stor altan mod sydvest og en mindre altan mod nordøst. Alle lejligheder får ligeledes mekanisk boligventilation og gulvvarme i alle rum. Til hver bolig hører desuden en parkeringsplads.

Lejlighederne med tre og fire værelser har udover velindrettet bad et gæstetoilet. Begge
indrettes med inventar i hvidt design.

En unik beliggenhed i et maritimt miljø, tæt på bycentrum, skov og strand, og kun fem minutter til E45, gør boligerne på Dampskibsmolen yderst attraktive, også for pendlere.

Interessen for de kommende lejligheder er allerede stor. Over 150 interesserede lejere er allerede nu skrevet op og HD Ejendomme forventer, at alle 51 lejligheder er lejet ud, inden ejendommen er indflytningsklar.