“Velkommen indenfor til morelands nye showroom”. Sådan lyder meldingen fra moreland.dk, som netop har åbnet op for deres nye showroom. Flere kunder har efterspurgt muligheden for at se nogle af de mange møbler, som findes på www.moreland.dk, og det har moreland.dk lyttet til og efterkommet med et nyt stort showroom.

I det nye showroom findes et stort udvalg af møbler fra hjemmesiden, hvor al handel stadig foregår. Alt fra sofaer, spisebordsstole, udendørsmøbler, borde og markiser findes i det nye lokale i Højby. Det er muligt at mærke og afprøve alle de udstillede møbler. Det kan samtidig give ny inspiration til indretningen og et nyt look til hjemmet.

Stort udvalg af møbler

Når dørene til det store lyse showroom åbnes, vil de besøgene træde ind i et rum inddelt i overskuelige områder. De kan opleve et udendørsområde med loungesæt, terrassevarmere, markiser og basketball standere. Et stort sofaområde med mange forskellige sofamodeller, sofaborde og lænestole. Langs væggen hænger adskillige spisebordsstole, som kan afprøves, så man ved, om de passer til ens krop, spisebord og temperament og meget mere.

Det er muligt at bestille i showroomet og hente sit nye møbel 5-10 minutter efter på lageret.