Tarkett og Note Design Studio i fælles udstilling på Milano Design Week

Instalationen "Formations" af Tarkett og Note Design Studio overtager Circolo Filologico Milanese under Milano Design Week.

Udstillingen, som finder sted på ikoniske Circolo Filologico Milanese, udfordrer forestillingen om proportioner, farveblokke og farvenuancer og kommer med et bud på, hvordan designsproget kan omformes til nye kreative udtryk.

Formations skal være med til at inspirere arkitekter og formgivere ved at udforske det kreative potentiale og de grænseløse muligheder, som ligger i Tarketts mange forskellige typer af materialer. I en leg med kontraster mellem modernitet og tradition vil de overdimensionerede figurer og flydende former i mange farvenuancer i udstillingen være med til at klæde de forskellige rum på i en ny dragt.

– Milano 2019 installationen med Note på Circolo Filologico Milanese er skabt for at give arkitekter og formgivere en inspirerende oplevelse samt vise det kreative potentiale i Tarketts kollektioner. I en leg mellem modpoler, som modernitet og tradition, udforsker vi de rummelige lokaler i den historiske bygning med Tarketts nye materialer. Resultatet bliver en æstetisk og original oplevelse, som med sin charme viser dette historiske miljø i et helt nyt lys, siger Florian Bougault, der er kreativ direktør i Tarkett.

Udstillingen er en fortsættelse af det samarbejde mellem Tarkett og Note Design Studio, som blev sat i gang under sidste års Stockholm Furniture Fair. I kølvandet på successen med installationen “The Lockout”, som modtog prisen “Editor’s Choice Award” for bedste stand fortsætter parterne rejsen sammen i Stockholm i 2019 med installationen “Snowtopped”. Under Milano Design Week i april tages samarbejdet et skridt videre. Note har skabt “Formations” og været med til at designe Tarketts nye kollektion, der lanceres som en del af udstillingen.

– Formations er en installation, som vi med hjælp fra flere holistiske perspektiver begiver os ud på. Det er en rejse, der handler om at finde det sande potentiale i Tarketts materialer. Vi søger efter kontraster mellem det enkle og det komplicerede, eksklusive og tilgængelige, det naturlige og det konstruerede for at vække følelser hos de besøgende og give dem en mindeværdig oplevelse. Vi benytter os af de samme principper som en DJ ved sin mixerpult. Justerer ethvert element, ét ad gangen, til vi rammer den perfekte kompostion, siger Christiano Pigazzini, der er designchef hos Note Design Studio.