Nyheder fra Ikea klar i butikkerne i august

Selvom sommeren endnu ikke har sluppet sit tag, gør Ikea så småt klar til at byde efteråret og en ny sæson velkommen. Nyheder fra Ikea klar i butikkerne er klar i august.

Med klare farver og stemningsfulde favoritter, der rummer muligheder og fleksibilitet for hele familien, er det tid til en frisk start i hjemmet med de nyheder fra Ikea, som lander i butikkerne i august.

Inden længe melder efteråret sin ankomst, og med det følger muligheden for at rydde ud og organisere sit hjem, så der er plads til de mange hyggelige stunder, som køligere temperaturer og kortere dage fører med sig. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at netop funktionalitet og small space living danner ramme for de mange nyheder, som Ikea lancerer.

– Med nyhederne fra august har vi lagt vægt på hjemmet, der rummer muligheder og nye måder at indrette sig på. Efteråret betyder, at vi trækker mere indenfor, og derfor skal vi også kunne kombinere flere situationer i én. Især hvis man bor på begrænset plads i byen, eller har en stor familie. Det giver augustnyhederne mulighed for, ligesom de med farver og mønstre giver et frisk pust til indretningen, så vi er klar til en ny tid, forklarer Henriette Ekholm, chef for indretning og kommunikation hos Ikea Danmark.

Udover sengetøj, puder og farverigt tilbehør til hjemmet, afslører nyhederne også et stort fokus på søvn med nye sengestel til både børn og voksne. Og her fremhæver Henriette Ekholm især én særlig nyhed. Nemlig den populære Platsa-serie, der nu udvides med et multifunktionelt sengestel med opbevaring.

– Siden vi lancerede Platsa sidste år, har serien fået enormt meget opmærksomhed. Med den velkendte modulære opbygning gør Platsa det muligt at designe det opbevaringssystem, den enkelte har brug for – nu også kombineret med en seng. Det er ret unikt, og noget som mange vil få glæde af. Og så fungerer den desuden også som en rumdeler, hvilket bare er en ekstra bonus, fortæller Henriette Ekholm.

Med Platsa og small space living-konceptet som inspiration, kan man finde mange spændende måder at gøre klar til den nye sæson. Nyhederne lander i Ikeas varehuse den 1. august.