Nye småmøbler fra Jysk kommer til salg i næste uge

De nye småmøbler fra Jysk kommer til salg i næste uge. De er ikke tænkt som en samlet kollektion, men som individuelle småmøbler.

Nye småmøbler fra Jysk kommer til salg i næste uge.
Nye småmøbler fra Jysk kommer til salg i næste uge.

De 11 nye småmøbler fra Jysk, som kommer til salg fra den 16. juli, bliver en trendy tilføjelse til kædens sortiment.

Nye småmøbler fra Jysk kommer til salg i næste uge.– Vores nye småmøbler stikker ud fra mængden på hver deres måde, siger indkøber hos Jysk, Susanne Bank.

Møbler fylder i forvejen en stor del i Jysks sortiment til hele boligen. Nu får kategorien af småmøbler som bænke, hylder og sideborde et tydeligt løft, når 11 nye småmøbler sætter nye farver og former på udvalget.

– Med vores nye småmøbler vil vi gerne gå forrest med markant design og iøjnefaldende farver. De er ikke tænkt som en samlet kollektion, men som individuelle småmøbler, som vores kunder kan bruge til at sætte lidt kulør på deres hjem med. Der skal knald på formerne og nuancerne, siger Susanne Bank.

Samlingen byder på blandt andet på dekorative hylder, farverige skamler, sideborde og en bænk samt en stilig spisebordsstol og en rustik, rød reol. Fællesnævneren for de meget forskellige småmøbler er, at de er alsidige og kan bruges på forskellige måder.

Nye småmøbler fra Jysk kommer til salg i næste uge.Som noget helt nyt i Jysk har småmøblerne fået engelske navne, som på den ene eller anden måde siger noget om produktets design eller funktionalitet.

De 11 nye småmøbler kommer til salg på jysk.dk fra den 16. juli og senest 7. august i Jysks 106 butikker i Danmark.