Ny særkollektion fra Ikea hylder modet til at skille sig ud

Modulerbare tæpper, kegleformede puder og en rispapirlampeskærm, der mest af alt ligner et lækkert stykke slik. Den nye særkollektion Självständig tilfører kant til hjemmet med modige farver og unikke statement pieces.

Det svenske møbelhus lancerer endnu en særkollektion, der er skabt til dem, der vil skabe sit helt eget. Kollektionen Självständig udfordrer måden, vi tænker interiør og indretning på, og designerne bag har derfor sluppet kreativiteten løs i en kollektion, der hylder modet til at skille sig ud.

– Vores designteam har hentet inspiration fra DIY-bevægelsen, som netop lægger op til, at den enkelte gør tingene selv og på sin helt egen måde. Kreative sammensætninger af noget så simpelt som et gulvtæppe gør dit hjem personligt og legesygt, siger Julie Grue, Commercial PR Responsible, Ikea Danmark.

Indretning skal være en leg

Med en solgul kegleformet pude, modulerbare tæpper, du selv sammensætter efter stil og humør og masser af andre skæve produkter er kollektionen et friskt pust og modsvar til det strømlinede og minimalistiske hjem. Sæt eksempelvis flere af de fine rispapirlampeskærme i hvid og pink sammen i klaser, så de indrammer et stemningsfuldt rum.

Designerne af den smalle og meget udtryksfulde kollektion har også bedt fabriksarbejderne bag kollektionens vaser, om at give hver vase et ordentligt klem inden de var helt tørre. På den måde er hver eneste vase rent faktisk unik, selvom de er produceret af et af verdens største møbelhuse.

Særkollektionen Självständig lander i alle varehuse den 5. oktober 2018. Se galleriet herunder.