Jysk udvider Wellpur-serie med nye puder

Med en række nye produkter og et opdateret design har Jysks ergonomiske Wellpur-serie fået et markant løft, der skal sikre kunderne endnu flere muligheder for bedre komfort.

Siden lanceringen i 2003 har Wellpur, som forhandles eksklusivt i Jysk, budt på øget komfort med sit trykaflastende memory-skum, der former sig præcist efter kroppen og reducerer trykket på muskler og led.

Produktserien er løbende blevet udviklet, i takt med at populariteten er steget, og nu får hele kollektionen en markant overhaling med en række nye produkter og et opdateret design.

– På få år har Wellpur udviklet sig fra ingenting til at udgøre en betydelig del af vores salg inden for puder. De ergonomiske puder opfylder et stigende behov hos kunderne for velvære og komfort. For mange er det blevet vigtigt at tage vare på sig selv, og det kan Wellpur-serien hjælpe med, forklarer Berit Stokholm Christiansen, produktchef for dyner og puder i Jysk Nordic.

Jysk har udvidet Wellpur-serien med nye puder, så der nu er nye pudeformer og en ny farve betræk at vælge imellem. Alle puder i serien har fået et visuelt løft med nye betræk, ligesom emballagen har fået et mere moderne og letforståeligt design, som hjælper kunderne til at vælge den rigtige pude til deres behov.

Både Wellpur-madrasser og -puder er certificeret efter Oeko-Tex Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.