Når verdens førende messe for sanitets- og varmeteknologi, ISH, åbner dørene om få uger, forvandles Frankfurt til centrum for den internationale badbranche.

Her vil Hansgrohe Group forsøge at gøre indtryk på de besøgende med innovationer til badeværelset og køkkenet fra de to mærker Axor og Hansgrohe. Den 11.-15. marts 2019 kan fagfolk og forbrugere opleve de talrige nyheder på en over 2.000 kvadratmeter stor, nydesignet stand i Festhalle i Frankfurt.

– Med vores stærke mærker Axor og Hansgrohe har vi skabt os et navn som pionerer inden for innovation, design, kvalitet og bæredygtighed, siger Thomas Leth, General Manager Nordics i Hansgrohe.

– Det vil vi også leve op til på ISH 2019, hvor vi præsenterer sensationelle nyheder, tilføjer han.

– Vi har altid forbrugeren i fokus, når vi nytænker måderne, vandet bruges på i badeværelse og køkken. Man skal have en funktionel merværdi og på samme tid en emotionel vandoplevelse. Det er ikke kun vores produktnyheder, der skaber sådan en oplevelse – også vores nye standkoncept bliver en imponerende attraktion for vores gæster.

Axor afslører den mest luksuriøse badkollektion nogensinde

Mærket Axor er pioner inden for udvikling, konstruktion og produktion af avantgarde designobjekter til luksusbadeværelser og -køkkener. Målet er, at armaturer, brusere og tilbehør fra mærket, skal bygge på høje krav til perfektion i design, fremstilling og funktion.

På årets ISH-messe præsenterer Axor en arkitektonisk skulptur, der på samme tid skal fremstå massiv og elegant. Sammen med den franske designer Jean-Marie Massaud er der opstået en kollektion, der skal bryde både æstetiske og tekniske grænser. Herudover viser Axor jubilæumskollektionen Axor MyEdition i nye klæder.

Hansgrohe præsenterer to populære armaturlinjer i nye overflader ved ISH 2019. Her ses en Hansgrohe Metropol vandhane i mat sort overflade.
Hansgrohe præsenterer to populære armaturlinjer i nye overflader ved ISH 2019. Her ses en Hansgrohe Metropol vandhane i mat sort overflade.

Hansgrohe-armaturer med en særlig glans

Mærket Hansgrohe præsenterer to af de mest populære armaturlinjer i nye overflader. Med Hansgrohe FinishPlus bliver det muligt at skabe en gennemført stil helt hen til håndvasken og kreere et bad- eller køkkenmiljø, der afspejler din egen smag.

De nye overfladefarver af høj kvalitet giver et væld af designmuligheder. Armaturer fra linjerne Metropol og Talis E fås fra juli i fem nye farver: mat sort, mat hvid, poleret guld-optik, børstet bronze og børstet sort krom.

Webspecial på Hansgrohes hjemmeside afslører nyheder

Du kan få en forsmag på Hansgrohe-nyhederne på mærkets hjemmeside www.hansgrohe.dk allerede inden messen starter. Hver uge op til ISH præsenteres et nyt produkt med billeder og film, der giver den besøgende et lille indblik i de innovationer, man kan se på messen.