Drop engangsservice: Bodum med ny kollektion af brudsikre glas

Lad engangsservicet stå på supermarkedshylderne. Bodum introducerer ny bæredygtig, outdoor kollektion af brudsikre glas.

Når danskerne flytter ud under åben himmel er det ofte med paptallerkener og plastikglas i madkurver.

Vi vil gerne skåne vores pæne porcelæn og så slipper vi i øvrigt også for opvasken. Men det er sandt at sige ikke særligt miljøvenligt at købe, bruge og smide engangsservice ud den ene gang efter den anden.

Derfor introducerer Bodum en ny udendørs specialkollektion, der er fremstillet af et slagfast, brudsikkert og ikke mindst genanvendeligt materiale.

Det hedder polycarbonat, er klart som glas og har samme glans, men er klart mere holdbart. Faktisk er det også det materiale, man bruger til skudsikre vinduer.

Danskerne vil gerne leve mere bæredygtigt

Bodum brudsikre glas.Undersøgelser fra Arla viser, at over 75 procent af danskerne går op i at leve bæredygtigt, men at 64 procent synes, at det er svært at gøre det rigtige.

– Danskerne skal have hjælp til at leve mere bæredygtigt, og vi kan hjælpe med alt det, vi spiser og drikker af, fortæller Caspar Niel, der er salgsdirektør hos Bodum.

– Vi ved, at vores kunder er meget glade for vores produkter. Derfor har vi fremstillet en helt ny serie af vores kendte klassikere i et mere bæredygtigt og brudsikkert materiale. Det er godt for både mennesker og miljø til havefesten, på skovturen og alt det andet, vi gør, når det gode vejr begynder at melde sig.

Slut med engangsservice?

Bodum brudsikre glas.Caspar Niel peger på, at de nye stærke produkter har mange anvendelsesmuligheder og på sigt kan erstatte engangsprodukterne.

– Hos Bodum er vi overbeviste om at engangsplast, papkrus og kaffekapsler er på vej ud. For når produkter som vores både kan være flotte og bæredygtige, så er de ikke bare oplagte for familier og friluftsmennesker, men også for restauranter og cafeer.

Bodum lancerer i første omgang brudsikre glas, rejsekrus, drinksglas, drikkeflasker og indsatser til stempelkander i det bæredygtige materiale.

Alt sammen produceret på Bodums nye fabrik i Portugal, hvor alt er langt an på en bæredygtig produktion.