De dyreste lejligheder i Danmarks største byer

De dyreste lejligheder i Danmarks fire største byer koster mellem 9 og 50 millioner kroner. Se lejlighederne her.

I landets største byer er det som regel småt med kvadratmeterne, når det gælder det gængse ejerlejlighedsmarked. I hvert fald, hvis det skal være til at betale med den gennemsnitlige pengepung.

Men hvis man retter blikket mod toppen af lejlighedsmarkedet i storbyerne – så er der ikke bare masser plads, men som regel også en udsigt og udsøgte materialer med i hatten.

Med det følger udbudspriser til mange millioner kroner – og det er også de helt store beløb, man skal op i, hvis man vil købe en af de absolut dyreste ejerlejligheder til salg i landets fire største byer lige nu.

Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

De dyreste lejligheder i landets storbyer

Store Strandstræde, København 

Med en udbudspris på 50 millioner kroner er det her ikke bare hovedstadens, men landets allerdyreste ejerlejlighed udbudt til salg.

Københavns dyreste lejlighed.
Københavns dyreste lejlighed. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.

Den mere end 460 kvadratmeter store lejlighed ved Kongens Nytorv er ejet af iværksætteren bag blandt andet Joe & The Juice-kæden, Kaspar Basse.

“Lejligheden er designet til at opfylde boligdrømmen hos dem, der sætter pris på den højeste internationale standard, der ellers kun kendes fra verdens storbyer”, skriver Ivan Eltoft Nielsen om lejligheden.

Boligen har 10 værelser, byder på eksklusive materialer og specialbygget inventar – alt sammen til en kvadratmeterpris på næsten 108.000 kroner.

Langelinieparken, Aarhus

I landets næststørste by finder man den Aarhus’ dyreste lejlighed på havnen med udsigt udover vandet, byen og lystbådehavnen.

De dyreste lejligheder i Danmarks største byer - Aarhus dyreste lejlighed.
Den dyreste lejlighed i Aarhus.

Den 221 kvadratmeter store bolig ligger i et nybyggeri fra 2018 og har blandt andet elevator, privat parkering og flere altaner, der omkredser det meste af lejligheden.

“Boligens hjerte er den åbne forlængelse mellem køkken-alrum og stue, som skaber en let og indbydende stemning”, skriver Danbolig om lejligheden.

Med en udbudspris på 15,5 millioner kroner skal du ifølge Boliga.dk give lige over 70.000 kroner per kvadratmeter.

Odeons Kvarter, Odense

På toppen af Odeon TBT Tower – Odenses nye varetegn færdigbygget i år – ligger byens dyreste lejlighed i form af et penthouse til 20 millioner kroner.

De dyreste lejligheder i Danmarks største byer - Odense dyreste lejlighed.
Odenses dyreste lejlighed. Foto: Home Ejerlejlighedsbutikken – Odense.

Beliggenheden på 16. sal resulterer i et uforstyrret vue udover H.C. Andersens fødeby fra den i alt 306 kvadratmeter store bolig.

“I lejligheden er der fokuseret på både detaljer og de store linjer – med udsigt som den centrale spiller. Der er vinduer fra gulv til loft i alle stuer og værelser, for at sikre en udsigt man ellers kun ser i Internationale storbyer”, skriver Home om lejligheden.

Der følger selvfølgelig inventar af højeste kvalitet, flere indeliggende altaner, elevator og mulighed for en parkeringsplads med – til en kvadratmeterpris på lidt over 65.000 kroner.

Bispensgade, Aalborg 

Den dyreste lejlighed, der er til salg i Aalborg lige nu, er et penthouse midt i byen på toppen af en ejendom fra 1908, der blev bygget om i 2015 – bygningens alder kan dog stadig anes i de fritlagte murrer og hanebånd.

Aalborgs dyreste lejlighed.
Aalborgs dyreste lejlighed. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

“Her er flotte paneler og herskabelige detaljer. Straks du kommer ind i opgangen gentages denne herlige stil med masser af historiske detaljer, der går igen i hele ejendommen”, skriver Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen i salgsopstillingen.

Boligen spreder sig over otte værelser og har en tagterrasse på næsten 80 kvadratmeter og 360 graders udsigt. Det hele er til salg for under 30.000 kroner per kvadratmeter.