Nyheden Oras Inspera: Æstetik, funktionalitet og bæredygtighed

Oras Inspera er en ny vandhanekollektion med fokus på elegance og holdbarhed i både udseende og konstruktion.

Oras Inspera er en ny armaturserie fra Oras Armatur.
Oras Inspera er en ny armaturserie fra Oras Armatur.

Godt produktdesign handler om mere end æstetik. Det handler også om, hvordan ydelsen og funktionaliteten forbedres af produktets form og funktioner, og hvordan det hele spiller sammen med forbrugerens behov.

Oras Inspera er en ny armaturserie fra Oras Armatur.Dette er den primære ide bag den nye Oras Inspera vandhanekollektion. Med fokus på elegance og holdbarhed i både udseende og konstruktion, tilbyder Oras Inspera stilren enkelhed i et tidløst design.

Oras Inspera er en ny armaturserie fra Oras Armatur.Den brede vifte af muligheder i både stil, funktion og materiale gør, at Oras Inspera passer ind i næsten hvilket som helst hjem. Og det bedste er, at Oras Insperas holdbare og tidløse design, kombineret med vandbesparende teknologi, gør den til et perfekt miljøvenligt alternativ i en moderne og urban livsstil.

– Flere og flere forbrugere kræver produkter, som ikke belaster vores miljø mere end højst nødvendig – de skal derimod gerne have fokus på vand- og energibesparelse. Det er også blevet en selvfølge, at produkterne har en lang levetid, siger Kasper Thomsen, landechef hos Oras i Danmark.

Oras Inspera er en ny armaturserie fra Oras Armatur.For at imødekomme en række af forskellige brugerbehov, består hele kollektionen af 13 forskellige modeller, alle med individuelle funktioner og designmuligheder. For eksempel er nogle modeller udstyret med Oras’ berøringsfrie teknologi for at forbedre både komfort, sikkerhed, hygiejne og mindske vandspild.

Oras Inspera er en ny armaturserie fra Oras Armatur.Men den måske mest bemærkelsesværdige model, er den sidebetjente vandhane til håndvasken med ekstra høj svingtud, som sikrer større fleksibilitet og håndfrihed. I et design i højkvalitets rosaguld-finish, er denne vandhane et ”statement piece” i sig selv.

Oras Inspera er en ny armaturserie fra Oras Armatur.Denne, og et par andre vandhaner i kollektionen, er desuden udstyret med den fascinerende, vandbesparende funktion: Mikado-strålen. Mikadostrålen skaber skulpturelle former i vandet, som gør vandstrålen til et lille kunstværk i sig selv.

Oras Inspera er en ny armaturserie fra Oras Armatur.Udover at skabe visuelle effekter i vandet, er den snirklede vandstråle også designet til at reducere vandforbruget med tanke på bæredygtighed og miljø. På den måde er Mikadostrålen det perfekte eksempel på, hvordan øget funktionalitet kan blive et design i sig selv.

Hele Oras Inspera-kolletionen er afstemt til moderne arkitektur og indretning og tilbyder en række af æstetiske og funktionelle løsninger til det individuelle og personlige badeværelse og køkken. Kollektionen er designet til at passe ind i både en klassisk og moderne boligindretning – i ethvert rum.