Nu sættes nyt og brugt sammen, når køkkenet indrettes. De strømlinede designs med overflader i plast og højglans er på vej ud – og har givet plads til nye uventede valg af rustikke materialer.

Eicos bud på råt køkken med industrielt design.Den rå og uperfekte industristil er en spændende trend, der gør noget ved livet og hyggen i køkkenet.

Eicos bud på råt køkken med industrielt design.Synlige mursten står stærkt i den rå industristil. Det samme gør hylder og bordplader af drivtømmer og slidte planker af genbrugstræ.

Og en umalet gipsvæg kan skabe en usædvanlig flot kontrast til flader af rustfrit stål eller beton. Alt er tilladt nu, hvor friheden er tilbage i køkkenet.

Eicos bud på råt køkken med industrielt design.Fabrikslamper er et klart hit i den nye køkkenstil – men hvad med alt det andet, der bare skal fungere hver dag, når vi er sammen om at lave mad? Eico har en serie af kogeenheder og emfang, der kan give det rå køkken et sidste touch.

Eicos bud på råt køkken med industrielt design.Designet med plads til store størrelser, anderledes former og overflader. Eller helt diskret og “usynligt”, fordi dampene fra madlavningen suges ned i kogeenheden i stedet for op i en traditionel emhætte.