Arkitekter vælger hvidevarer fra Fisher & Paykel

Hvidevarer fra Fisher & Paykel er populære blandt indretningsarkitekter. Det newzealandske high-end hvidevarebrand er kendt for at have fingeren på pulsen.

Arkitekter vælger hvidevarer fra Fisher & Paykel.
Arkitekter vælger hvidevarer fra Fisher & Paykel.

Det newzealandske high-end hvidevarebrand Fisher & Paykel er kendt for at være på forkant med køkkenverdenens nyeste tendenser. En del af forklaringen skal findes i deres tætte samarbejde med arkitekter, designere og markedsudviklere verden over.

Hvidevarer fra Fisher & PaykelFisher & Paykel har skabt et tæt samarbejde med designere, markedsudviklere og indretningsarkitekter verden over. Med det klare formål at få deres produkter integreret allerede på designstadiet.

Hvidevarer fra Fisher & Paykel– Samarbejdet har blandt andet resulteret i en hjemmeside – thekitchentools.fisherpaykel.com – arkitekter og designere – med et væld af inspirerende resultater, som dette samarbejde har skabt, siger Mark Elmore, General Manager hos Fisher & Paykel.

Future Design Workshops er et andet tiltag fra Fisher & Paykel. En workshop, hvor ledende arkitekter mødes med designindustrien for netop at diskutere design, dele erfaringer og syn på kommende tendenser.

Hvidevarer fra Fisher & Paykel– Disse workshops sikrer, at vores produkter fortsat opfylder både arkitekternes ønsker såvel som kundernes behov, siger Mark Elmore.

Hvidevarer fra Fisher & PaykelHer på vores nordlige breddegrader er Fisher & Paykel kendt for intelligent design; altid med fokus på æstetik og kvalitet. Et oplagt eksempel er deres karakteristiske skuffeopvaskemaskine – en skuffe, du trækker ud, når beskidt service skal fyldes i. Du kan placere en model på hver side af vasken under bordpladen, så det er nemt at tømme og fylde i en ergonomisk højde. Alternativt to skuffer under hinanden, som vasker uafhængigt.