Det er meget individuelt, hvordan det perfekte skab ser ud; Hvilke materialer og farver det er i, om det er åbent eller lukket, og hvilke opbevaringsmuligheder det rummer. Alt dette kan Ifølge Ilva tilpasses dine personlige behov og den øvrige stil i din boligindretning.

Med en lukket garderobe får du en stringent og harmonisk opbevaringsløsning, hvor du kan gemme rodet væk bag rene linjer og flader, lyder det i en præsentation fra Ilva. Vil du have en minimalistisk løsning, kan du vælge et skab som Korp garderobeskabet, der har neutrale farver og enkle flader. Eller du kan gå efter en kommode som Maly, hvor skufferne ifølge Ilva har en smuk struktur, som næsten danner et grafisk udtryk i egetræet. Et godt tip er at gå efter materialer, som går igen i resten indretningen i dit hjem.

Er du mere til en dekorativ opbevaringsløsning, hvor du har mulighed for at vise dine pæneste sko og andre accessories frem, kan du gå efter en åben skænk som Splendid. Her vil det være superfint at sætte dekorative æsker til dine smykker eller andre småting. Du kan også vælge Mostra vitrine, som med sine glaslåger også giver et smukt udsyn til dine yndlingsting. Med en åben løsning kan du sætte dit helt personlige præg på udtrykket, som kan bidrage til din boligindretning.

Hvis du mangler plads i dit skab eller din kommode, er kasser som Basket uundværlige! Sæt dem på en høj hylde eller oven på dit skab. Her kan du opbevare det tøj og tilbehør, du kun bruger sjældent eller i bestemte sæsoner. Eksempelvis kan du gemme huer, halstørklæder og vinterjakken væk hen over sommeren.

Et musthave i enhver garderobe er et stort spejl som Marcelo, der sikrer, at du får sammensat det helt rigtige outfit, før du går ud ad døren. For at skabe ro og hygge omkring din garderobe kan det være skønt med et tæppe på gulvet som Niagara, der skaber sammenhæng i din indretning.

Skal din garderobe opdateres? Så klik dig ind på ilva.dk eller besøg et af vores bolighuse og se vores store udvalg af opbevaringsløsninger til garderoben.