Ikea klar med sommerkollektion

Selvom det endnu er køligt udenfor, er der ikke lang tid til, at sommeren melder sin ankomst. Ikeas sommernyheder er på hylderne fra den 1. marts.

Kulørte lamper, mønstrede strandhåndklæder og en picnickurv, der kan tages med på armen, når turen går til stranden. Sommerstemningen er ikke til at tage fejl af hos Ikea, der nu lancerer en række spændende og farverige sommernyheder. Med et mål om at indfange sommerens glæde og lethed, gør det svenske møbelhus det nemt at nyde årstiden og de små øjeblikke, der for alvor skaber stemning og giver os mulighed for at slappe af med dem, vi holder af.

– For de fleste mennesker er sommeren en unik årstid. Efter en lang og kold vinter lysner det endelig, og vi gør klar til at rykke udenfor og være mere sociale. Derfor handler sommernyhederne også om udeliv og fællesskab. Det har været vigtigt for os at indfange den unikke følelse, som mange sikkert kan nikke genkendende til, når sommeren melder sin ankomst. Følelsen af ferie, sol og afslapning, forklarer Sofie Kragh Ingvorsen, Commercial PR Responsible hos Ikea Danmark.


Hun understreger desuden, at nyhederne også er tænkt ind i en tid, hvor mange bor i byen og derfor ikke har samme muligheder for at indrette sig med havemøbler og mere permanent udeliv.

– Mange af de nye produkter er designet til at fungere i flere forskellige situationer. Det handler ikke om at have en stor have med masser af plads. I stedet er der lagt vægt på de små øjeblikke, der er med til at skabe stemning og give os en lille bid af ferie og afslapning, uanset hvor vi befinder os, slutter Sofie Kragh Ingvorsen.

Det er derfor intentionen, at de nye sommerprodukter også skal udfordre de faste rammer for udeliv og være med til at skabe nye muligheder. Kollektionen er designet i samarbejde med designerne Lotta Kühlhorn, Malin Unnborn og designfællesskabet, Textilgruppen & Papperian.

Sommernyhederne sælges i alle IKEA varehuse fra fredag den 1. marts 2019.