IDEmøbler åbner fremtidens bolighus i Roskilde

Roskildegensere med sans for stil og boligindretning kan glæde sig til at få 2.500 nye kvadratmeter at boltre sig på, når IDEmøbler åbner et helt nybygget og topmoderne bolighus på Københavnsvej den 23. november.

Fra den 23. november 2017 byder IDEmøbler indenfor i et spritnyt bolighus i Roskilde, hvor de kvalitetsbevidste kunder kan gå på opdagelse på flere etager fyldt med inspiration.

Den store butik er opdelt i to etager, som er indrettet efter møbelkædens nye og fremtidssikrede koncept, der serverer masser af inspiration for kvalitetsbevidste kunder og hjælper med at skabe rammen for et levende og personligt hjem.

– Roskilde er en god handelsby, og vi har gjort os umage for at skabe en superflot butik fyldt med inspiration til alle rum i hjemmet, siger Ramazan Kanbul, IDEmøblers salgschef i Region Øst.

God placering

Med en klar mission om at være den lokale møbelbutik, der altid er tæt på danskerne og deres boligdrømme, har IDEmøbler de seneste år udvidet med flere nye bolighuse på spændende lokationer rundt omkring i landet, og Roskilde har længe stået højt på ønskelisten.

– Vi har fundet en rigtig god placering på en af Roskildes mest trafikerede veje, og vi har høje forventninger til den nye butik, siger Ramazan Kanbul.

Uanset hvor tit man besøger den nye butik i Roskilde, kommer man hjem med ny inspiration til sin boligindretning.

I butikkens indretning er der tænkt over både lys og gulvtæpper, der er med til at skabe en hjemlig atmosfære, som gør det nemt for kunderne at forestille sig, hvordan de udstillede møbler og boligtilbehør vil tage sig ud i deres eget hjem.

– Vi kommer også til at skifte udstillingerne oftere end før, og jeg vil næsten love, at uanset hvor tit man besøger den nye butik i Roskilde, kommer man hjem med ny inspiration til sin boligindretning, lyder det fra salgschefen.

Lokale medarbejdere

IDEmøbler er kendt for sin rådgivning og medarbejdernes evne til at følge kunderne trygt gennem alle købets faser. I Roskilde bliver det et team af erfarne medarbejdere fra andre bolighuse og nyansatte fra lokalområdet, der byder kunderne indenfor. Og der er god grund til at lægge vejen forbi IDEmøbler, så snart butikken slår dørene op.

Ramazan Kanbul lover, at det bliver et brag af en åbningsfest med masser af attraktive tilbud.