I forbindelse med lancering af et helt nyt og unikt drivhus i Halls-serien har Juliana Drivhuse valgt at re-designe Halls-brandets grafiske udtryk.

Juliana Drivhuse introducerer den nye model Qube i deres Halls-serie.
Juliana Drivhuse introducerer den nye model Qube i deres Halls-serie.

– Louise Helmersen og Juliana har arbejdet sammen i mange år, fortæller Julianas ejer Nikolaj Stærmose.

– Og derfor var det helt naturligt, at vi kontaktede Louise, da vi ville revitalisere verdens ældste drivhus-brand, uddyber han.

Den nye Qube har hentet inspiration fra industrielle glaskonstruktioner og viser sig som en meget stringent og let glaskonstruktion med stærke aluminiumsprofiler som det bærende i konstruktionen. Det industrielle look understreges også af Qubens vindafstivning, der er fremstillet af en stærk stålwire.

Halls Qube har en række nytænkende detaljer. Mest markant er døren, der for det første ikke har et dørtrin som de traditionelle Halls-modeller. Der er udviklet en løsning, der kendes fra skuffesystemers udtræk.

Således monteres døren på to glideskinner i top og bund, og det giver en lækker, letløbende og pæn skydedør. Det er Juliana Drivhuse, der selv har udviklet det nye grundprofil, der er et såkaldt rørprofil, hvilket giver drivhuset en helt unik styrke. Dertil kommer ekstra store tagrender, der kan klare større mængder regnvand. Hertil kan man tilkøbe 40 millimeter nedløbsrør.

Quben leveres med tre millimeter hærdet sikkerhedsglas og dette monteres med dobbeltklæbende tape og montage­lister. Denne nyudviklede montage af glasset giver drivhuset dets smukke og glatte overflade. Halls Qube er i pulverlakerede sorte profiler og fås i størrelserne 3,9 kvadratmeter, 5,1 kvadratmeter og 6,4 kvadratmeter.

I udviklingen af det nye drivhus har man også tænkt på at gøre produktet både produktions- og transport­venligt. Derfor kan drivhuset pakkes på en europapalle og derved spare plads og transport­omkostninger.