Det urbane liv spirer i nye små bydrivhuse

Med små bydrivhuse giver den danske drivhusproducent Juliana nu flere nye valgmuligheder til byboere med grønne fingre.

For to sæsoner siden lancerede Juliana Drivhuse det første af en række små bydrivhuse i Urban-serien, nemlig modellen City Greenhouse. Nu udvides familien med to nye medlemmer – Urban Balcony og Urban Vertical.

Serien giver gode muligheder for at indrette sin altan, tagterrasse eller sit gårdmiljø, så man udnytter den sparsomme plads og oplever glæden ved selv at dyrke noget spiseligt.

Urban Balcony er tænkt som en model, der kan hænge på en væg eller på altanens gelænder da beslag medfølger til begge dele. Som alle modeller i serien er Balcony fremstillet i lette sortlakerede aluminiumsprofiler og leveres med 4 millimeter hærdet sikkerhedsglas.

Urban Vertical er fritstående og giver mulighed for dyrkning i den nederste del samtidig med at man kan plante i den integrerede altankasse. På den øverste del er monteret et lille espalier, der også kan fungere til ophængning af redskaber.

Den lille bordplade i træ kan bruges til at hakke krydderurter eller andet, så det kan bruges frisk til den mad man måske tilbereder på grillen ved siden af.

De to nye modeller er på lager fra den 1. februar og kan købes i danske byggemarkeder og specialforretninger. Se mere på www.juliana.com.