Walk-in closet: Fem gode ideer til din garderobe fra Schmidt

Et walk-in closet giver dig mulighed for at få fuldt overblik over og ikke mindst plads til både ophængning af tøj og opdeling af sko og accessories.

Hos Schmidt finder du både walk-in closets og andre garderober i alverdens modeller, og du kan skræddersy den garderobeløsning, der passer bedst til dit hjem og dine behov. Du kan med fordel vælge en garderobe, der opfylder dine ønsker til opbevaring, og som samtidig passer ind i indretningen i det rum, garderoben skal være i.

1) Tilpas dit walk-in closet til rummet

Rigtig mange hjem har skråvægge, der ofte volder problemer i forbindelse med indretningen. Heldigvis behøver de upraktiske skråvægge ikke at være en hindring, når du skal indrette hjemmet med dit nye walk-in closet. Du kan sagtens skabe et dejligt og anvendeligt walk-in closet under en skråvæg. Vælg eksempelvis Schmidts skabsmodel Arcos/Loft, som er en garderobe, der skræddersyes efter de skrå vægge i rummet. Garderoben integreres flot i rummet, og den er designet til at optimere opbevaringen og dermed udnytte pladsen bedst muligt. Du har rig mulighed for selv at bestemme, hvordan din garderobe skal udforme sig, og eksempelvis kan du vælge fronter til dit walk-in closet i en lang række farver.

2) Lad dig ikke begrænse af størrelsen på din bolig

Selvom du har en lille bolig, behøver du ikke vinke farvel til drømmen om et walk-in closet. Du kan sagtens etablere et walk-in closet i et lille rum, her gælder det bare om at være kreativ. Eksempelvis kan du ved hjælp af en skillevæg eller en skydedør skabe et walk-in closet i dit soveværelse. Med Schmidts Wall-koncept Sort/Hvidkan du lave en lang række kombinationer med eller uden skydedøre. Denne løsning giver dig mulighed for at udnytte pladsen bedst muligt ved at lade garderoben fylde fra væg til væg og gulv til loft.

3) Eksperimenter med materialer og design

Hvem siger, at et walk-in closet udelukkende behøver at bestå af hvide hylder? Når du skal indrette dit nye walk-in closet, kan du sagtens slippe fantasien løs og være kreativ i forhold til valg af materialer og design. Kombiner eksempelvis de hvide elementer i dit walk-in closet med rå træfarvede elementer, som her ses i Schmidts Blanc/Cognacløsning. Ved at kombinere den træfarvede cognac med den hvide højglanslak, opnår du et moderne nordisk look. Du kan selv opbygge skabet med åbnede og lukkede elementer, der kan kombineres efter dine ønsker. Kort sagt har du her rig mulighed for at tænke kreativt, når du finder på gode ideer til dit walk-in closet.

4) Giv plads til store drømme

Hvis du har pladsen til det, hvorfor så ikke udleve drømmen om et stort og overdådigt walk-in closet? Det behøver slet ikke at blive for meget og fremstå usmageligt. Hvis du eksempelvis vælger Schmidts garderobeløsning Everest, får du et skræddersyet walk-in closet med plads til tøj, sko og accessories. For at skabe balance kan du vælge at holde dit walk-in closet i hvide eller lyse nuancer. Således kan du lade dit tøjs mange farver dominere garderoben og undgå, at selve skabsfronterne tager for meget opmærksomhed.

5) Kæl for detaljerne i dit walk-in closet

Et walk-in closet skal først og fremmest hjælpe dig med at organisere og holde overblik over dit tøj, sko og accessories. Derudover er det også vigtigt, at dit walk-in closet afspejler den stil, du godt kan lide, og som resten af din bolig har. Her kan du lade Schmidt hjælpe dig med at vælge et enkelt og stilrent walk-in closet, som eksempelvis modellen Celest/Zonza/Caneo. På den måde kan du selv tilføre dit walk-in closet de detaljer, der gør, at det passer til indretningen i resten af dit hjem. Det kan eksempelvis være kunst på væggene, gulvtæpper, planter og lignende.

Med hjælp fra Schmidt er det nemt at finde din egen stil, når du skal indrette et walk-in closet. Hos os kan du skræddersy din garderobe, så den passer til dit hjem og din personlige smag. Du kan selv sammensætte overflader og farver, og uanset om du foretrækker elementer, der er ensfarvede, blanke, matte, i træ eller andet naturmateriale, kan det hele kombineres, så du tilpasser dit walk-in closet efter dig.