Inspiration til børneværelset

Lad farver og former få frit spil, lyder det fra Nordsjö, der er klar med inspiration til børneværelset med hjælp fra tre kreative bloggere.

Vi er ofte lidt tilbageholdne i vores farvevalg, men der er et værelse, hvor vi godt må lade fantasien løbe frit og sprede grænserne – børneværelset. For at give børnefamilier inspiration give inspiration til børneværelset, præsenterer Nordsjö sammen med tre kreative indretningsbloggere farvepaletten Fun & Playful, som indeholder 14 friske legende farver, der alle passer perfekt til børneværelset.

Emily Slotte – @emsloo – er influencer og mor til tre, og har altid mange bolde i luften. Da hun indså, at hendes fireårige søn havde brug for et værelse, som passede bedre til hans alder, var det tid til en make-over. Emily købte tre forskellige Colour Testers, som hun malede på væggen for at kunne vælge hvilken, der passede bedst til Blakes nye værelse.

– Jeg valgte mine favoritter ud fra Fun & Playful paletten, og derefter malede vi væggen sammen. Blake valgte derefter den pistaciegrønne farve Misty Fontaine, som er en lidt mere vovet grøn, end dem jeg tidligere har anvendt. Det var Blakes førstevalg og derfor også mit. Farven passer fint ind med lyset, møblerne og farven på tekstilerne i hans værelse, siger Emily.

Hjemme hos stylisten og influencer Janniche Kristoffersen – @bloggaibagis – var det også tid til en ny farve på væggen i sønnen Otis’ værelse.

– Efterhånden som børnene bliver ældre og får nye interesser og favoritfarver, behøver børneværelset nu og da en forandring. Jeg falder helt enkelt for en farve og tester den gerne. Det er ikke altid, at det falder helt heldigt ud, men jeg bliver nødt til at prøve for at finde ud af det. Jeg går mest efter en mavefornemmelse, og det bliver oftest rigtigt, men ikke altid, siger Janniche.

Janniche og Otis valgte farverne Modest White og Shiny Melun; en hvid farve der leder tankerne hen på marshmallows og en blid lys karamel. Begge trækker mod en varmere tone.

Influencer Jannicke Valen – @aimforhappiness – valgte at kombinere årets farve 2019 – Spiced Honey – med den rosa, legesyge farve Aimforhappiness Peony i datteren, Emblas, værelse. Jannickes passion for farver og detaljer kan ses og føles i hele hendes hjem – og selvfølgelig også i Emblas nye værelse.

– Jeg valgte at male med den varme, gyldenbrune Spiced Honey, da den afspejler en ny følelse af positivitet og optimisme samt et ønske om at slippe lyset ind. Fra første gang, jeg så farven, fik jeg lyst til at male min datters værelse med den, siger Jannicke.

Samtlige farver i paletten Fun & Playful kan prøvemales og bestilles som Nordsjös innovative Colour Tester, der er et lille farveværktøj med en indbygget rulle, som gør, at man meget enkelt kan prøvemale farverne på væggen.

I børnenes værelser starter glæden ved leg, og magi opstår. Farver og former gør det endnu mere inspirerende og indbydende. At anvende Colour Testers er en enkel og økonomisk måde at prøve sig frem til den rigtige palette. Et tip fra Nordsjö er at involvere børnene i både valg af tema og farver. På den måde bliver det et fælles projekt og sjovt for både stor og lille.

Desuden har Nordsjö på sin hjemmeside skabt en hel verden af maling, farver, indretningstips og praktiske råd til den, der planlægger at lave om på børnenes værelser.

For mere information og inspiration, se linket her.

Nordsjö Colour Tester kan købes hos udvalgte Nordsjö forhandlere samt online.