Eventyrlig tapet til børneværelset

Grønne, frodige skove, atmosfæriske skovområder og inspirerende bjerglandskaber. Maisons tapetdesign inviterer dig indenfor i landskaberne og åbner op for fantasien.

I samarbejde med Maison har Photowall præsenteret eksklusive tapeter til børneværelset. The Little Folk-serien er inspireret af storslåede sydafrikanske landskaber og spektakulær natur. Alle fem motiver er illustrerede i hånden, og de er spækket med detaljer og eventyrlige universer.

Målet er at bringe ro, harmoni og en smule magi ind i ethvert rum – uanset alder. Alle motiver er detaljerige, og hver gang du kigger på dem, kan du gøre nye opdagelser.

– Jeg blev inspireret til denne serie, da jeg læste de klassiske børnebøger højt for mine egne børn. Jeg blev bevæget af det smukke billedsprog samt de flotte tegninger i disse tidløse fortællinger, særligt i Beatrix Potters illustrationer, der har været en konstant kilde til inspiration gennem designprocessen, fortæller Kim Frankental, grundlægger og kreativ direktør hos Maison.

Serien har finesse, og barnets oplevelse af tapetet vil vokse i takt med dets egen udvikling, samtidig med at designet også appellerer til voksne. The Little Folk eger sig til alle, uanset alder og stil.

The Little Folk-serien fås eksklusivt hos Photowall og indeholder fem tapetdesigns: Forest, Woodlands, Trees (i de to forskellige farvetoner pink og blå), Birdhouse Fantasy Mountains samt Village Fantasy Mountains.