Svedberg med nyt badekar af støbt marmor

Et varmt karbad er en dejlig luksus i hverdagen. En afstressende stund som giver os mulighed for at komme ned i gear. Svedbergs har alt fra enklere badekar til avancerede massagebadekar, som bringer nydelsen op på et helt nyt niveau.

Badekarret bliver ofte det naturlige midtpunkt i et badeværelse. Fælles for Svedbergs badekar er omtanken for kvalitet og finish ligesom samspillet mellem form og funktion. Årets nyheder er ingen undtagelse.

Nyheden Reyk af støbt marmor giver et dejligere bad takket være materialets varmeisolerende egenskaber.

– Støbt marmor består af krystalliserede bjergmineraler, der giver associationer til naturens varme kilder. Du får et skønnere bad, som desuden værner om vores natur. Det siger Katja Eriksson, der er marketingchef hos Svedbergs.

Også på badekarsiden er der spændende nyheder. Eksklusive Savon er udformet i kvalitetsmaterialet solid surface, som giver høj slidstyrke og gode hygiejneegenskaber takket være det specielle overfladelag. Både Ume med sine runde former og rektangulære Eno er fremstillet af akryl, som er et materiale, der holder badekarrene fine i mange år og gør dem nemme at rengøre.