Smugkig: Villeroy & Boch klar til at løfte sløret for nyt design til badeværelset

Villeroy & Boch er klar med nye bud på et nyt design til badeværelset. Kollektionerne præsenteres snart, men du kan allerede nu smugkigge her.

Villeroy & Boch gør klar til at løfte sløret for bud på nyt design til badeværelset på ISH i 2019. Fra den 11. til 15. marts 2019 præsenterer porcelænsspecialisten med base i Mettlach sidste nyt inden for badeværelsestrends og skræddersyede løsninger til forbrugere og fagfolk i Festhalle i Frankfurt.

Blandt højdepunkterne er den nye Collaro-kollektion og et iøjnefaldende “His & Hers” badeværelseskoncept indrettet af den dansk-tyske designer Gesa Hansen.

Inspiration til nyt design til badeværelset

Som besøgende kan man glæde sig til at få idéer til trendy badeværelser fra verdens førende producenter, når den førende messe for sanitet og vand løber af stabelen i Frankfurt.

Med et fantastisk demobadeværelse indrettet af designeren Gesa Hansen og farvekombinationer, der matcher tidens trends, satser Villeroy & Boch i år på det moderne badeværelse med feel good-faktor, som er helt i tråd med mottoet “Love the Moment”.


Der er fokus på individualitet og skræddersyede løsninger, som forvandler dine badeværelsesvisioner til virkelighed.

Porcelænsekspertise – Nye Collaro- & Memento 2.0-kollektioner

Med Collaro og Memento 2.0 præsenterer Villeroy & Boch to kollektioner, som søger at udnytte fordelene ved det innovative TitanCeram-materiale til fulde.

Collaro er kendetegnet ved sine distinkte karakter og sine klart definerede former. Den forsænkede kant er et stilrent designindslag, som skal understrege TitanCeram-vaskenes slanke formsprog.

Med Memento 2.0 vil Villeroy & Boch løfte den populære Memento-kollektion til nye højder. Kanterne står skarpere, formerne er mere tydeligt defineret, og valgmulighederne er ifølge Villeroy & Boch næsten uudtømmelige.

Med otte forskellige håndvaske, et bidet og et toilet med DirectFlush-teknologi har kollektionen en løsning til badeværelser af enhver størrelse, og en bred palet med syv forskellige farvealternativer giver rig mulighed for individuel tilpasning af det indretningsmæssige udtryk.