Ikea lancerer nytænkte klassikere til badeværelset

Fra i dag lancerer IKkea nyheder i den populære Hemnes badeværelsesserie. De nye klassikere til badeværelset er udviklet med hjælp fra ”helt almindelige mennesker” og deres syn på, hvordan hverdagen på badeværelset optimeres.

Kært barn har mange navne. Det gælder også for Hemnes-serien, som i dag tæller dagligstuemøbler, entrémøbler, garderobeløsninger, badeværelsesmøbler og møbler til hjemmekontoret. Serien er én af de mest populære i Ikea.

Hemnes badeværelsesserien udvides nu med nye møbler, som er udviklet med hjælp fra mennesker, der fik stillet spørgsmålet ”hvad mangler du på badeværelset for at gøre rummet mere brugbart og organisereret?”

– Med Hemnes badeværelsesserien har Ikea inviteret mennesker, som ikke normalt arbejder med produktudvikling, til at udvikle nye løsninger til serien. Det et forsøg på at udfordre måden, som Ikea arbejder på, og samtidig et forsøg på at forstå, hvordan man kan optimere hverdagen og give en bedre start på dagen for de mange mennesker, fortæller Sofie Kragh Ingvorsen, Commerciel PR ansvarlig hos Ikea Danmark.

Nytænkte Hemnes klassikere til badeværelset

Resultatet er nytænkte klassikere til badeværelset. Blandet andet en kombineret håndklædeholder og bænk med opbevaring, et nyt åbent skab med håndvask og højskab med vitrinelåger.

– Funktionaliteten er alfa omega i de nye møbler i serien. Ofte har man brug for både et sted at opbevare håndklæder og et sted at hænge de fugtige håndklæder efter brug. Bænken, som også kan fungere som et entrémøbel, er en genial løsning på det problem, forklarer Sofie Kragh Ingvorsen.

Fælles for de nye møbler er, at de har samme karakteristiske udtryk som resten af Hemnes serien – et klassisk udtryk, der ikke går af mode. Flere af møblerne kan benyttes i hjemmets andre rum, eksempelvis entréen, soveværelset eller teenage-værelset.

De nye Hemnes badeværelsesmøbler lander i Ikeas varehuse i dag.