Hansgrohe vinder pris for den nye bruserserie Rainfinity

Hansgrohe blev ved iF Design Aaward ceremonien den 15. marts 2019 hædret med prisen iF gold award for den nye bruserserie Rainfinity, der er skabt i samarbejde med Phoenix Design.

Hansgrohe vinder iF Design Award for den nye bruserserie Rainfinity.
Hansgrohe vinder iF Design Award for den nye bruserserie Rainfinity.

Ud af i alt 6.375 indstillede produkter har 66 vundet den gyldne iF-pris for ekstraordinært design, der uddeles af en uafhængig, international ekspertjury.

– Vi er særligt stolte over vores iF gold award for Rainfinity, fordi hansgrohe har skabt noget helt nyt til badeværelset med denne bruserserie. Det er brusere for kvalitetsbevidste wellness- og designelskere, fortæller Marc André Palm, chef for Global Brand Marketing Hansgrohe.

“Rainfinity kombinerer fortræffeligt håndværk med afstemte proportioner og et imponerende materialemix. Med de sort/hvide kontraster byder hansgrohe på et enestående alternativ til de gængse produkter i forkromede overflader, udtaler juryen om bruserserien.

Hansgrohe Group, der ud over mærket Hansgrohe også har mærket Axor, vandt i alt otte iF designpriser ved årets uddeling.

– Disse otte iF Design Awards bekræfter endnu engang vores mål om altid at kombinere æstetisk produktdesign med kvalitet, brugervenlighed og ægte fordele for kunden, siger Olivier Sogno, Vice President Marketing Hansgrohe SE.

Brusebad i et helt nyt perspektiv

Takket være kombinationen af innovativ teknologi, moderne design og et krav om højeste kvalitet åbner Rainfinity nye dimensioner i brusebadet.

Rainfinity er en trendsætter med sin afrundede form og den nye vægtilslutning, der gør en bruserbøjning overflødig.

Der skabes et visuelt highlight på badeværelset med de moderne mathvide overflader og grafitgrå stråleskiver.

Rainfinity-hovedbruseren indhyller kroppen i vand fra hoved til fødder. Den nyskabende vægtilslutning gør det også muligt at holde hovedet i tørvejr. Hovedbruserens hældningsvinkel kan justeres mellem 10 og 30 grader til den ønskede position, eksempelvis hvis du ikke vil have vand i håret eller ansigtet.

Den nye bruseroplevelse understøttes også af strålefladens let afrundede form og stråleåbningerne, der er placeret forskudt på stråleskiven.

Denne kombination får vandstrålerne til at omfavne hele kroppen i bløde PowderRain-dråber, frem for hovedsageligt at ramme hoved og skuldre oppefra.

Om iF Design Award

I over 60 år har iF Design Award været et anerkendt mærke over hele verden, når det drejer sig om fortræffeligt design, og det er en af verdens vigtigste designpriser.

Den gives til designprodukter inden for alle discipliner: produkt-, emballage-, kommunikations- og servicedesign/UX, arkitektur og indretningsarkitektur samt koncepter. Alle prisvindende bidrag præsenteres i iF World Design Guide, offentliggøres i iF design appen og udstilles på iF design udstillingen i Hamborg.

Du kan læse mere om Hansgrohe Rainfinity på www.hansgrohe.dk.