Grohe sætter spot på det komplette badeværelse på VVS19-messe i Odense

Det komplette badeværelse er omdrejningspunktet for Grohes stand på VVS19-messen i Odense. Vi stiller nye krav til hjemmet, lyder det fra Grohe.

Fokus for dette års VVS19-messe på Grohes store stand er det komplette badeværelse. Forbrugerne har mulighed for at mixe og matche alt fra keramik til farver og accessories, for at udtrykke deres individuelle stil. Derudover har Grohe en mission om at gøre hverdagen lettere for installatører, og introducerer derfor den universelle Rapido SmartBox til indbygning, lyder det i en pressemeddelelse.

Hvordan vi som forbrugere definerer vores bolig, og de krav vi stiller til hjemmet har ændret sig fundamentalt. Hos Grohe har man identificeret nogle megatrends blandt forbrugerne, der danner grundlag for de produktnyheder der præsenteres på dette års VVS19-messe.

Grænserne mellem de forskellige rum i vores bolig er og bliver mere sløret. Køkkenet er en del af stuen og badeværelset åbner op til soveværelset. Rummene bliver i stigende grad nogle vi lever i frem for rent funktionelle. Når kravene til rummene stiger, og forbrugeren selv er designer, er der naturligt et større fokus på detaljer end hvad vi har set tidligere. Derfor er produkter til badeværelse og køkken blevet til boligindretning, der giver forbrugerne mulighed for at udtrykke deres individuelle stil og præferencer.

Søgningen efter enkelhed og nemme, intuitive løsninger kombineres med minimalisme på et nyt niveau i hjemmet. Grohe har ifølge Poul Christian Pedersen, landedirektør i Danmark, positioneret sig som et førende globalt brand af komplette badeværelsesløsninger, der støtter forbrugerne i at blive skabere uden at skulle beskæftige sig med kompleksitet.

– Kvalitet og holdbarhed i så mange farver, og på tværs af produktkategorier i både badeværelse og køkken, tilbydes ikke af andre i branchen, understreger Poul Christian Pedersen.

Forbrugere ønsker kontrol over hjemmet

Forbrugere ønsker i stigende grad kontrol over hjemmet både med henblik på at lette hverdagen, optimere forbruget, men også for at forhindre kedelige hændelser som eksempelvis vandskade. Ved dette års VVS19-messe vil Grohe fortsat vise intelligente løsninger der går hånd i hånd med den stigende tendens.

Præcis som der har være de seneste to år, er der fokus på at forhindre vandskader med Sense og Sense Guard. Men nu finder man også badeværelsesarmatur med digitalt display og udtræk, og danskvandshanen der er forbundet til en app, der kan fungere som dispenser eller gøre dig opmærksom når det er tid til vedligeholdelse.

– Vi glæder os til at byde branchen velkommen på vores store stand på VVS19, som igen i år vil være fyldt til randen med innovative nyheder der alle hjælper til med at forme fremtidens brug af vand. Vi er særligt stolte af at introducere den universelle Rapido Smartbox, som er lettere og hurtigere at installere da den blandt andet kan justeres lige og har en ekstra udgang. Lige så vigtigt det er for os at lave produkter der opfylder slutbrugernes behov, lige så vigtigt er det at hjælpe installatøren i hans dagligdag, siger Poul Christian Pedersen.

Udover den 220 kvadratmeter store messestand er der også mulighed for at slå et smut forbi Grohe trucken ondsdag og torsdag. Her vil man kunne både se og røre ved endnu flere produktnyheder, og få sig en træning hvis man ønsker det. Trucken er placeret ved hovedindgang Nord.

Produktnyheder på årets VVS19-messe

 • Blue Home Connected
  • Danskvandshanen tilsluttet en app der kan fungere som dispenser, og informere om vedligeholdelse eller udskiftning af Co2.
 • Grohe Plus
  • Armatur serie til køkken og bad hvoraf flere har udtrækstud og et digitalt display der gør det muligt at se vandets temperatur og flow.
 • Sense og Sense Guard
  • Vandafbryderen der gør det muligt at monitorere vandforbruget og forhindre vandskade ved mulige lækager. Vandsensoren der fortæller dig hvis luftfugtigheden i rummet er for højt, eller der er vandspild hvor sensoren er placeret.
 • Den universelle Rapido SmartBox
  • Indbygningsboksen der gør hverdagen lettere for installatører med flere udgange og muligheden for at justere så den sidder lige.
 • Keramik
  • Flere serier med toilet og håndvask. En opdatering på Sensia Arena skylletoilettet.
 • Køkkenvaske
  • Køkkenvaske i stål, komposit og farver der matcher de farvede armaturer.
 • Farver
  • Koordineret badeværelse hvor alt fra brus til håndvaskarmatur og accessories kan fåes i samme farve.