Grohe nyfortolker af Atrio-serien i samarbejde med Snøhetta

I dag er den første dag på Stockholm Furniture & Light Fair - den årlige interiør- og designmesse i Stockholm. For første gang nogensinde vil Grohe være en af udstillerne med en spændende og kunsterisk stand lavet i samarbejde med de norske stjernearkitekter fra Snøhetta.

For første gang nogensinde vil Grohe være en af udstillerne  på Stockholm Furniture & Light Fair, som løber af stablen frem til den 9. februar. Grohe udstiller en nyfortolket version af den tidsløse produktserie Atrio. Den nye version er designet i samarbejde med de norske stjernearkitekter fra Snøhetta. Grohe kalder den for en moderne og minimalistisk serie til badeværelset med skandinaviske former.

– Ideen bag det nye design på Atrio er designperformance: tidsløst og ikonisk design. Vi tager ingen chancer med designet, men har i stedet fokuseret på detaljerne og proportionerne, siger Michael Seum, Vice President Design hos Grohe.

– Da vi startede designprocessen var målet at finde en ikonisk form. Om 10 år vil designet her have den samme tidsløse ånd som i dag. Samtidig er nyfortolkningen også en hyldest til den tidligere generation af Atrio-serien, men i en helt ny stil, uddyber han.

Artiklen fortsætter under videoen.

Den nyfortolkede Atrio-serie er ifølge Michael Seum inspireret af en cirkel, den mest fundamentale og elegante form, for at skabe en ikonisk stil, der passer ind i årevis. Elegance og præcision var nøgleværdier da Atrio blev designet. På trods af dens enkelthed er Atrio-serien et bevis på et solidt arbejde fra designteamet med sin klare æstetik og enkle design.

– Atrio har et moderne touch, men med den rette overflade, og med den rette farve kan man let tilpasse produktserien til både urbane og klassiske omgivelser, siger Michael Seum.

På messen præsenteres Atrio som en kunstinstallation med fokus på vand, lavet i et designsamarbejde med det norske design- og arkitektfirma Snøhetta. Med præcise detaljer, som også karakteriserer Atrio-serien, vises de essentielle detaljer gennem kunstinstallationen.

Atrio er en af Grohe’s mest klassiske produktserier. Sidste år blev produktserien nyfortolket, og bliver nu vist på Stockholm Furniture & Light Fair fra den 5. til den 9. februar.